2777
2789

فقط حموم کردم فعلا صبحانه نخوردم یه قرار تقریبا اشناییه کاریم هست وای چیکار کنم استرس دارم توانم ندارم از جام بلند شم 

ی پروپرانول بنداز بالا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحونه بخور بغدم مسواک بزن که عطر خوش از دهنت بیاد بیرون

خیلی ریلکس باش 

و مرتب 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

ببخی باش کی هست مگه حالا؟اونم یکی مثه خودت

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اول صبحانه سبک بخور در حدی که هم شکمت خالی نباشه ضعف نکنی  هم زیاد نخوری از استرس اذیت بشی. زودتر هم حاضر بشی بهتره استرست کمتر میشه

برات حمد میخونم الهی به بهترین شکل به خیر بگذره و خوشحال برگردی

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چطوری به خودم برسم چیکارا کنم😀

تر و تمیز باش

موهاتو مرتب کن

اگه میتونی از تافت استغاده کن که تو گرما موهات بهم نریزه 

آرایش ساده کن ولی ارایش حتما داشته باش

ناخن هاتو مرتب کن

ادکلن یا عطر خیلی ملایم بزن

کفش هات تمیز باشن

لباس هات هم اتوکشیده باشن 

شک نکن موفقیت برای توست

آرزوهای خوب دارم برات

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه