2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم میگیرم هنوز دادگاه خانواده ابلاغم نکرده 

مراحلش چطوره. اگه شوهر نیاد دادگاه باید وکیل بگیرم برا شوهرم .

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
بستگی به نوع وکالتی که در طلاق همسرتون بهتون داده داره ولی پروسه ی طولانی نداره و حدودا ۲ ، ۳ ماه زم ...

من وکالت تام دارم .شوهرم میگه دادگاه نمیام میخوام بدونم اگه نیاد دادگاه در مورد مهریه و بچه چطور نظر میده 

عزیزم اگه  بری  دفتر خدمات قضایی  وقتی متن حق طلاقت بخونه بهت قشنگ میگه چجوری هست روندش 

چون کلمه به کلمه ایی که تو اون متن نوشته مهمه و خوب حتما برا همه مثل هم نیست

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
اره. من وکیل معاضدتی گرفتم. قراره بجا مرد بیاد 

یعنی برا خودم یه وکیل بگیرم برا شوهرم هم یه وکیل 

من وکالت تام دارم .شوهرم میگه دادگاه نمیام میخوام بدونم اگه نیاد دادگاه در مورد مهریه و بچه چطور نظر ...

مهریه که حق شماس و در حال شما می گیری  در مورد بچه بستگی به سنشون داره اگه دختر باشن ، اگه ۹ سال تمام باشه خود بچه تعیین می کنه با کی زندگی کنه و اگه کوچکتر از ۷ سال باشه باز تا ۷ سالگی با مادر

من وکالت تام دارم .شوهرم میگه دادگاه نمیام میخوام بدونم اگه نیاد دادگاه در مورد مهریه و بچه چطور نظر ...

طلاق که میتونی بگیری مهریه هم میتونی درمورد بچه ها هم اگه شوهرت حضانت بچه ها بخواد موضوعش جداست اگر هم نخواد که دادگاه میده خودت

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
یعنی برا خودم یه وکیل بگیرم برا شوهرم هم یه وکیل 

نه خواهر فقط برا خودت وکیل بگیر به تو کاری  نداره وکیل بگیره شوهرت یا نه  

مراحلش مشاوره اول مشاوره می‌فرستن که باید با هم برید

چون شوهرم نیومد جلسه‌ها رو دو بار براش دعوتنامه پست کردیم آخرشم نیومد بعد گواهیه مشاوره رو فرستادن دفتر خدمات قضایی و منم رفتم دفتر خدمات قضایی و درخواست طلاق دادم از طرف خودم و بعدش رفتم مسجد محل یه نامه گرفتم که توانایی مالی گرفتن وکیل ندارم بعد رفتم بعد رفتم جایی که مال گرفتن وکیل معاذدتی هست و درخواست وکیل دادم که موافقت شد و بهم یه وکیل ارزون میدن که وکیل قراره به جای شوهرم بیاد توی دادگاه خانواده و موقع جاری شدن صیغه طلاق هم میاد بعدش پروندمون رفت شورای حل اختلاف و اونجا هم شوهرم نیومد و قرار شد پرونده بره دادگاه خانواده وکیل گفت چون حق طلاقت کامله میتونیم حق تجدید نظر رو اینا رو از آقا سلب کنیم ایشالا که جلسه رو نیاد و سریع کار تموم بشه

هزینه مشاوره ۵۷۰

هزینه دادخواست طلاق ۲۰۰ و خورده ای

هزینه وکیله هم گفت ۸۰۰ و پول تمبر و اینارو هم باید بدی و هزینه محضر هم فکر کنم یکی دو میلیون میشه

نه عزیزم نمیخواد برا کسی وکیل بگیری 

شما میری فقط از طرف خودت شکایت میکنی 

اینکه مرد خودش بیاد یا وکیل بگیره به خودش ربط داره تو کار تو خللی ایجاد نمیکنه