2821
2789

سلام من اندومتریوز جداره شکمی دارم باید جراحی بشم دارو هورمونی هم بهم نمیسازه

ب خاطر بالا بودن هورمونهای مردونم از چند روز پیش اسپرونولاکتون ۱۰۰ شروع کردم الان رو نهم پریودیمه ولی هنوز پریودم قشنگ

خون قرمز میاد 

البته از اول پریودیم مثل پریودی های قبل ب خاطر مصرف اسپیرونولاکتون شدید نبود ولی خب بدم نبود

نمیدونم چیکار کنم

دیروز اسپیرونو رو ول کردم

بدتر نیست ب نظرتون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من گفتن تو دوره پریود اسپیرونو رو قطع کنم. اما وقتایی هم که قطع نمیکنم پریودمو طولانی نمیکنه.اثری نداشته رو پریودم

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من ۵ساله خوردم این دارو رو هیچ فرقی نکرد پریودم.شما شاید بخاطر ضخامت رحم که خونریزی طولانی داری

منم قبلا میخوردم تاثیر نداشت نمیدونم چرا این دوره چرا اینجوری شدم

دیروز ولش کردمم

خیلی بده پریود طولانی تو تابستون🥲🥲

چرا باید تو پریود قطع بشه؟؟؟

نبایدی نیست. دکتر داروخانه توصیه کرد فقط. خود دکترهام اصرار نداشتن قطع شه.دلیلشو نگفت

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

واقعاا؟ ی ده پونزده روز بود ک داشتم میخوردم نمیدونم انقدر عصبی بودم گفتم ولش کنم دیگه نخورم

بچه ها من کیست هموراژیک هم داشتم 

تو ان آری نشون داد؟؟

ینی اون خونریزی نکرده ک انقد پریودم طولانی شده؟؟؟؟

درد ندارم ولی