زندگیم خوب بود تا اینکه اومد و عین یه سد لزرگ سر راهم وایساد. من فقط شونزده سالمه.این حق من نیست.من هنوز بچم.من هبچ وقت آرزوی مرگ نکردم. دلم میخواد بمونم.میخوام زندگی کنم خوش بگذرونم.میخوام بیشتر باشم.
چرا من؟؟؟چرا؟؟؟من هنوز دانش آموزم.من میخواستم معلم بشم.نمیخوام همه چی رو بزارم و برم
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه تحقیق انگلیسی بود میگف اگه بیماران سرطانی متوجه سرطان خودشون نمیشدن و استرس بهشون وارد نمیشد ۳۰ درصد بیشتر خوب میشدن
پس اون استرسه کارو خراب میکنه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️