2777
2789
عنوان

یه تجربه مفیدی ک داشتین و ب اشتراک بزاریم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
برای استرس و ترس یک آیه بگو بهش خیلی نیار دارم

برای به دست آوردن آرامش فوری اسماءالله زیر را بخوانید

#بسیار_بسیار_مجرب

اگر دچار #استرس و نگرانی شدید ، یکبار بخوانید #آرامش عجیبی را حس خواهید کرد

بسم الله الرحمن الرحیم
یا اَللهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا عَلیُّ یا عَلیمُ یا عَظیمُ یا اَحدُ یا صَمدُ یا وِترُ یا سَلامُ یا مُومِنُ یا مُهَیمِنُ یا بَصیرُ یا واحِدُ یا کَرِیمُ یا لَطِیفُ یا حَلیمُ یا کَبیرُ یا مُتَکَبِّرُ یا جَمیلُ یا جَلیلُ یا قَویُّ یا عَزیزُ یا مُتَعَزِّزُ یا حَنَّانُ یا مَنَّانُ یا تَوَّابُ یا بَاعِثُ یا بَارُّ یا حَمیدُ یا مَجیدُ یا مَحمودُ یا مَعبودُ یا مَوجودُ یا ظَاهِرُ یا بَاطِنُ یا طَاهِرُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا حَیُّ یا قَیُّومُ یا شَامِخُ یا وَاسِعُ یا سَلامُ یا رَفیعُ یا مُرتَفِعُ یا نُورُ ذُوالقُوَّة وَالاِکرام

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
سم کامن زدم تو ده روز ۴ بار زدم و همچیو شستم دوباره زدم نابود شدن جونم راحت شد

خونه جدید ما فراوون بود خمیرسوسک گذاشتم ناپدید شدن..ولی دیشب باز یه دونه دیدم..از سم میترسم بچه هام کوچیکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه جدید ما فراوون بود خمیرسوسک گذاشتم ناپدید شدن..ولی دیشب باز یه دونه دیدم..از سم میترسم بچه هام ...

اگه یدونه دیدی پس هست هنوز، منم بچه کوچیک دارم، بزن اطراف و دور کابینتا دوساعتی برید بیرون بو میره. جاهایی بزن که دست بچه ها نمیرسه

برای رفع طلشم چی بخونیم 

#باطل_السحر قوی(بطلان)

✨این روش رو امتحان کنید. قطعا جواب میگیرید به لطف خدا✨

✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌ے اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
برا من میگی  برای شفا

🔰 #خواص_سوره_حمد 📝

🔻هرکس #سوره_حمد را بر ظرف پاکی نویسد و به آب #باران بشوید هر #بیمار و #دردمند ی که روی خود را از آن آب بشوید و یا از آن بیاشامد #شفا یاید ان شاء الله ...
🔻در #جبر آمده هرکس سوره #حمد را بخواند گویا #تمام #کتاب هایی که از #آسمان آمده خوانده و هر کس معنای آن را بداند گویا #معنا ی تمام آن ها را دانسته.

🔰حضرت علی(ع) فرمودند:
اگر #معانی فاتحة الکتاب را مینوشتم 70 بار شتر میشد.

ممنون عزیزم 

🔸جهت شفای مریض🔸

✨اگر کسی از اهل منزل بیمار گردد اهل آن خانه از زن و مرد هر کدام ۱۰۰۰ صلوات برای شفا نذر کنند

✨ (۵۰۰) مرتبه آن را بخوانند و (۵۰۰) مرتبه دیگر را گرو نگه دارند تا بیمار خوب گردد.
مولف این عمل را مجرب می داند.

گرفتار شدم معلومه شما دلتون پاکه برام دعا کنید 

عزیزم دقیق تر بگی چیشده بهتر میتونم راهنماییت کنم 

عزیزم دقیق تر بگی چیشده بهتر میتونم راهنماییت کنم 

چندماهه پنیک دارم شبا تو خواب حالم بد میشه همش اضطراب دارم به حدی ک نمیتونم ب بچه هام برسم کارهام رو انجام بدم سرگیجه دارم