2777
2789

ممنون میشم تجربیاتتون رو بگید

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه مژه وابرو

ویژگی خاص
تقویت پیاز مو
جلوگیری از ریزش مژه و ابرو
ترمیم کننده مژه و ابرو
حاوی روغن فندق، بادام تلخ و شیرین
فاقد مواد شیمیایی و حساسیت زا
کاربرد
برای سنین بالای ۶ سال و کسانی که مژه و ابروی کم پشت دارند و یا دچار ریزش مو هستند.
مواد تشکیل دهنده
روغن فندق
روغن بادام شیرین
روغن بادام تلخ
روغن سبوس برنج
وزن خالص
۲۵ میلی لیتر

https://rubika.ir/malakeh_zibaaii

رزماری

چطوری استفاده میکنید؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

لوسیون بتامتازون. مثل قطره چشمه ولی بزرگه. من تاج ابروم قبل عروسیم ریخت با این دوباره دراومد عالیه

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

من جای یه ریملمو که خشک شده بود رو شستم داخلش روغن گرچک و نارگیل و روغن زیتون ریختم.شبا قبل خواب به مژه هام میزدم ببین محشررررره پر میکنه و بلند.ابروهام میزدم صبحش در میومد😂عالیه حتما امتحان کن.فثد مواظب باش خیییلی کم بزنی نره تو‌ چشمت یه کوچولو بره تو چشم میسوزه.

معجزه مژه وابرو ویژگی خاص تقویت پیاز مو جلوگیری از ریزش مژه و ابرو ترمیم کننده مژه و ابرو حاوی روغن ...

حیف بشه روبیکا ندارم☹️

من جای یه ریملمو که خشک شده بود رو شستم داخلش روغن گرچک و نارگیل و روغن زیتون ریختم.شبا قبل خواب به ...

ممنونم خیلی سنگین نمیشد تارهای ابرو کنده نمیشد؟ روغن کرچک خودش خیلی سنگینه

من دارم رزماری میزنم ده روزه

جواب داده؟ حساسیت نشون نمیده؟ چون من کلا مستعد اگزما هستم