2777
2789
عنوان

راسته که میگن اگه جلوگیری زیاد انجام بشه دیگه باردار نمیشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 59 پست
وای نگوووو🥲🥲 یه ساله عروسی کردم با کان بوده جلوگیری دارم دق میکنم میگم نکنه دیگه نگیره آخه بچه خی ...

نه ان شاء الله هر موقع که اراده کنید باردار میشید ... خواستم بگم جلوگیری زیاد خوب نیست ... یکسال اینقدر زیاد نیست

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ یعنی بعدش به سختی بچه دار میشه ادم؟  آزمایش دادم تنبلی نداشتم فعلا  ممکنه با جلو ...

قرص ضد بارداری نخور 

جلوگیری با ک ا ن د م، مشکلی ایجاد نمیکنه

دوست من هم مشکل خونه و..داشت بعد شش سال بچه دار شدن 

نگران نباش فقط مرتب قرص آهن یا فولیک اسید بخور هر شب هم خودت هم همسرت تا زمانی که تصمیم به بارداری میگیری خودت رو تقویت کن

مثلاً بعد چند سال ؟ بیشتر از یه سال دو سال بشه خطرناکه؟

نه عزیزم بستگی به آمادگی بدنت داره اگه سالمی که مشکلی پیش نمیاد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
وای نگوووو🥲🥲 یه ساله عروسی کردم با کان بوده جلوگیری دارم دق میکنم میگم نکنه دیگه نگیره آخه بچه خی ...

من 16 ساله ازدواج کردم، همیشه پیشگیری با کاندوم بوده، هر دو بچه رو با فاصله 4 سال و 8 سال بعد ازدواج با اقدام اول باردار شدم. 

استفاده از کاندوم چه فرقی با مجرد بودن داره؟ که بخواد باعث ناباروری بشه؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

به خاطر فاصله انداختن از عروسی تا بارداری نیس .بخاطر سبک زندگیا هس .رحم تنبل میشه .همون تنبلی تخمدان ک اکثرا دارن .بنظرم تنها دلیلش همینه 

واسه ما هم ک بارداری داشتیم همینو میگن .میگن هر چی فاصله دوتا بارداری کمتر راحت تر میگیره ...کلا اعتقاد دارن تا تنور داغه باید بچسبونی  

این حرف خاله بتول قابله عزیزم  از نظر علمی اوکیه  و همچنین هر ۶ ماه چکاب

😂🥲 

نمی‌دونم آخه 

چند وقت پیش سونو دادم ، فولیکول هام کوچولو بود ، تنبلی نداشت ولی دیواره ضخیم بود 

مشکل پیش میاد؟

واقعا هنوز به این چیزا باوردارین 😐😐😐😐😐بیشتر زنا بد از چارپنج سال یا بیشتر اقدام میکنن برا بارداری پس باید همه نازا بشن دیگه 

همسایمون ی سال جلوگیری کرد الان بیشتر از ۱۱ ساله باردار نشده

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)