2777
2789
عنوان

میشه بیای یه لحظه؟🙃

66 بازدید | 9 پست

سلام 

من چند روزه احساس میکنم یه چیزی تو گلومه مثل توپ که گیر کرده خیلی اذیتم 

غذا میخورم قفسه سینم درد میگیره رفتم داروخونه و مشکلمو گفتم بهم قرص داد و گفت رفلاکسه

من کلا ۴۲ کیلوام سنمم کمه چطوری رفلاکس دارم اخه؟

یعنی باید وزنمو کم کنم؟

لطفا اگه چیزی میدونین دریغ نکنین حالم خیلی بده

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

رفلاکس یعنی برگشت غذا وقتی چیزی میخوری و دراز میکشی سریع غذا از مری میاد بالا با اسیدای توی معده و این مشه رفلاکس

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفلاکس یعنی برگشت غذا وقتی چیزی میخوری و دراز میکشی سریع غذا از مری میاد بالا با اسیدای توی معده و ا ...

وای اره من این عادت بد رو دارم 

الان چه کنم این چیزی که تو گلومه بره رفته رو مخم 

همش بغض میکنم چند روزه ...حس بدی گرفتم

زندگی مثل آیینه است☁️✨️

شاید تُل شدی 

ی جور عارضه هستش که دکترا بهش اعتقادی ندارن ولی واقعا هست دیدم خیلی تو اطرافم 

اینجوریه که طرف ی چیزی تو گلوش گیر میکنه ب همون دلیل مریض میشه، بی اشتها و بی حال میشه 

راه درمانشم یکسری آدمایی که بلدن انجام میدن 

شاید تُل شدی  ی جور عارضه هستش که دکترا بهش اعتقادی ندارن ولی واقعا هست دیدم خیلی تو اطرافم&nb ...

بله شنیدم والا سردرگمم 

گلومم درد میکنه 

ولی اخه چی گیر کرده؟😑

من خیلی محتاتم کلا

زندگی مثل آیینه است☁️✨️
ممنونم از راهنمایی  کاش بتونم با درمان خونگی درستش کنم  بشدت اذیتم

درک میکنم حس بدیه واقعا خودم داشتم میرفتم مسافرت اونجوری شدم هیچی دیگه داشتم میمردم هواهم گرم بود سوار قطار شدیم ولی خب من میکروب وارد معدم شده بود ب خاطر همین بود چای زنجفیل انقدر خورده بودم تو خونه ک حالم بهتر شد خداروشکر 

وای اره من این عادت بد رو دارم  الان چه کنم این چیزی که تو گلومه بره رفته رو مخم  همش بغ ...

جای نگرانی نیست فقط برو دکتر دارو میده و استفاده کن داروهارو فقط هرچه سریع تر مراجعه کن ب پزشک

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟