2777
2789
عنوان

بدو بیا اگه میخوایی لاغر بشی

162 بازدید | 17 پست

در مورد رژیم کتوژنیک شنیدین؟

اگه بگم طی ۸ ماه ۳۰ کیلو کم کردم باورتون میشه 

این رژیم فوق العادست ،میرفتم اسلیو کنم همه کاراشو انجام دادم و نامه از بیمه گرفتم 

گفتم بزار الان که نامه بیمه اوکی شد وزن کم کنم تا عمل راحت تر باشه تااااا اینکه ۳۰ کیلو کم کردم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 9کیلو کم کنما دعااات میکنم🥲

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
من تو یه هفته دو سه کیلو کم کردم بعد چند قاشق برنج خوردم همش برگشت

هر روشی اسلیو یا رژیم خلاصه هر مدلی لاغر کنی اصولی ازش خارج نشی و وزن رو تثبیت نکنی برمیگرده 

چه خوب توضیح بدین

ببینید بچه ها تو اینستا سرچ کنید پیج ketozist

کامل توضیح داده تو بیو پیج کانال تلگرامش هست که صفر تا صد رژیم هست 

کلی بابت این رژیم الان پول میگیرن ولی این پیج و کانال رایگان و در کل رژیم بر پایه چربی و پروتیین هستش و حدف وربوهیدرات ها 

یعنی هیچ عوارضی نداره؟

نه اصلا عوارضی نداره هیچ کلی فایده هم داره 

من کبدم گرید ۲ بود کلا رفع شد 

تنبلی تخمدان داشتم رفع شد 

و از همه بهترش پوست شل و ول نمیشه گشنگی هم نداره 

نه اصلا عوارضی نداره هیچ کلی فایده هم داره  من کبدم گرید ۲ بود کلا رفع شد  تنبلی تخمدان ...

اگه بعد از اینکه به وزن دلخواه رسیدیم دوباره نون و برنج بخوریم برنمیگرده؟

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
من ماه اول ۱۰ کیلو کم کردم  تو اینستا سرچ کن پیج ketozist رو و عضو کانال تلگرامش شو کامل توضیح ...

تل ندارم نمیشه اینجا شات بدی؟؟ 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
اگه بعد از اینکه به وزن دلخواه رسیدیم دوباره نون و برنج بخوریم برنمیگرده؟

بعد اینکه به وزن دلخواه رسیدی باید رژیم تثبیت بگیری 

یعنی مثلا ۱۰ کیلو کم کردی باید ۱۰ هفته رژیم تثبیت بگیری و بعد اونم باید رعایت کمی کلا پرخوری بکنی حتی اسلیو هم بکنی برمیگرده دیگه 

تل ندارم نمیشه اینجا شات بدی؟؟ 

تو پیجش هم هست 

شات نمیشه با ویس توضیح داده 

ولی کلیت رژیم اینجوریه حذف کامل کربوهیدرات ها که شامل قند و شکر و نون و ارد و برنج و همه ی اینا میشه 

فقط چربی سالم و پروتیین مصرف میکنی با سبزیجات