2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن؟ دلم براش تنگ شده

2962 بازدید | 22 پست

اولین بارداریم بود

درگیر مهاجرت از یه استان به استان دیگه بودیم و کارپیدا کردن همسرم و خونه پیدا کردن و دعوای خانواده ی همسرم که از مهاجرتمون ناراحت بودن... اصلا نفهمیدم باردارم‌تا کارهامون رو کردیم و رفتم دکتر و ...شد  اول چهار ماهگی رفتم برای سونو و دکتر و ....

خانم دکتر سونوگراف پول سونوم رو پس داد گفت بچت مرده  و فقط پول سونوی معمولی رو برداشت. یک هفته قبلش توی پارک زمین خوردم خودم حس کردم توی دلم یه چیزی کنده شد  

دقیقا همون روز همسرم از کارجدیدش اخراج شد.شرایطمون خیلی بد بود! نمی‌شد گریه کنم چون اونم روحیش رو از دست می‌داد.چندروز بعد سقط کردم ! اونم یه سقط وحشتناک! از شدت خونریزی دائم بیهوش میشدم! تا آخرش رفتم بیمارستان و سقطم کامل شد و رحمم رو تخلیه کردن! بعدش درگیر کمخونی حاد و دفع بقایا بودم

من جنینم رو ندیدم ! خیلی دلم براش تنگ میشه! عذاب وجدان دارم که چرا مثل ادم راه نرفتم که زمین نخورم!

الان دوتا بچه دارم خداروشکر ولی دلم می‌سوزه براش!برای جنینی که خیلی ها راحت نسخه ی سقط براش میپیجن!

چطور دلتون میاد سقط  عمدی میکنید؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار سقط داشتم....

مال من توقف رشد داشتن دیگه قلباشون نزد...😔😔😔😔

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم یه فرشته داشتم یه زمانی که هیچ وقت زمینی نشد. بعدش یک سال افسردگی گرفتم. حتی دخترم هم که دنیا اومد تا یکی دو سالگیش هنوز یاد اون فرشته از دست رفته میفتادم. ولی الان دیگه برام کمرنگ شده، با اینکه یادآوریش هنوز هم دردناکه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

هعی خواهر من دوتا نزدیکه هفت ماه از دست دادم،یه سقط داشتم،بعد خدا پسرمو بهم داد شکرش،اما منم یه وقتایی دلم براشون تنگ میشه 🥺

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
منم دو ماه پیش بچه ی سومم را سقط کردم

خیلی حس بدیه!

فقط میگم کاش خدا هیچ کس رو با بچش امتحان نکنه

مرگ بچه خیلی سنگینه

من که جنینش رو از دست دادم اینجوری دلم تنگ می‌شه براش

خدا به اونهایی که بچه از دست میدن صبر بده

چرا سقط شد؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

عزیزم چقدر سخت اون فرشته کوچولو رو بعد از صد ‌بیست سال تو بهشت خواهی دید 

منم یه سقط داشتم اما خیلی کوچکتر بود و اصلا به سختی شما نبود

اما کلی حالم بد بود، وقتی سقط شد دستای کوچولوشو لمس کردم. کاش بهت اجازه میدادن بچه تو ببین چون بزرگ هم بوده

ولی اصلا خودتو سرزنش نکن بدون اجازه خدا برگ  از درخت نمیفته

فرزندتون قسمتش نبوده تو این دنیا زندگی کنه 

دوست من نمیدونست بارداره و تا چهار ماهکی بسکتبال بازی میکرد اما بچه ش چیزی نشد وقتی بخواد بشه میشه شما اصلا مقصر نبودی

شما جنینی که ندیدی و تکون هاشو حس نکردی و براش لباس نخریدی و اینجوری داری براش ناراحتی میکنی

پس من چی بگم برای پسرم لباس خریدم و دیدمش و دستو پا و صورت کبودشوو چشمای نیمه باز و اشکی که گوشه چشمش بود زمانی که داشت تمام میکرد نوازش کردم اینارو دیدم و دارم از دوری دق میکنم من چی بگم 

بچه اولمم بود باباش کلی براش لباس خریده بود 

۲۵هفته زایمان زودرس داشتم دوقلو بودن

تک و تنا تو شهر غریب

☹💔

گاهی وقتا حساب میکنم اگه میموندن برام الان چن سالو چن ماهشون بود💔💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
خدا گفته کسی و قضاوت نکن نمیکشمت تا به اون روز نیفتی!!! الان دونستن علت سقط دیگران تاثیری تو کیفیت ...

عزیزم من الان کسی رو قضاوت کردم؟ 

مگه گفتم بیان بگن چرا عمدا سقط کردن؟میگم چطور دلشون نمیسوزه؟!

در هر صورت من نه نسخه‌ی قتل میپیچم برای کسی ! مخصوصا برای جنینی که همون خدا گفته نمیبخشم ظالمی را که به کسی که جز من پناهی ندارو ظلم کند.

از جنین بی پناه تر اریم؟

منم یه فرشته داشتم یه زمانی که هیچ وقت زمینی نشد. بعدش یک سال افسردگی گرفتم. حتی دخترم هم که دنیا او ...

واقعا اینکه میگن هیچ بچه ای جای دیگری رو نمیگیره رو میشه با جون و دل فهمید

عزیزم من الان کسی رو قضاوت کردم؟  مگه گفتم بیان بگن چرا عمدا سقط کردن؟میگم چطور دلشون نمیسوزه؟ ...

خوب یعنی قضاوت

شما تو زندگی طرف نیستی که بدونی اون لحظه داشته به چی فکر میکرده چه مانعی داشته وگرنه هیچکس دلش نمیاد

از مادر دلسوز ترهم برای بچه وجود نداره پس حتما علتی بوده که مادرش صلاح ندیده پا به این دنیا بزاره

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂
۲۵هفته زایمان زودرس داشتم دوقلو بودن تک و تنا تو شهر غریب ☹💔 گاهی وقتا حساب میکنم اگه میموندن بر ...

عزیز دلم

ان شاالله خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده

اونها رو هم تو دنیای بعد بغل کنی