2777
2789
عنوان

اختلال اضطراب مزمن

810 بازدید | 14 پست

الان چهارساله درگیرشم یک مدت بهتر شده بودم ولی الان نزدیکه چهارماهه که تقریبا هرشب سطح اضطرابم میره بالا و اگر بخوابم نصفه شب با تپش قلب شدید بیدار میشم و مرگ به چشمام میبینم بالاخره مجبور شدم رفتم دکتر از امشب قرصم شروع کردم فکر کنم چون تازه امشب شروع کردم قرص ها بی قرارم کرده هم برام دعا کنین هم اونایی که تجربه دارن نظراتشون بگن لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۳۲ ولی از ۲۸ سالگی فهمیدم

سیگار نمیکشی؟ ارومت میکنه

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه بابا سیگار چیه

خب برو باشگاه تخلیه انرژی بشی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من تجربه پانیک دارم این چیزا آروم نمیکنه چاه رو نشون نده عوض راه

😂😂چشم

من تجربه پانیک دارم این چیزا آروم نمیکنه چاه رو نشون نده عوض راه

خب تجربه داری چی کمکت کرد

خب تجربه داری چی کمکت کرد

راستش اوموقع که دچارش بودم اصلا نمیدونستم چی هس هی دکتر میرفتم بعدش یه نفر از نزدیکان دچارش شد یه دکتری خدا خیرش بده بالاخره تشخیص داد هر وقت حمله بهم دس میداد خودم رو مشغول میکردم بعدش همین تعدیل مزاج باعث شد کمتر دچارش بشم الان هم گاهی اتفاق میفته با تپش شدید بیدار میشم وشدیدا استرس میگیرم ولی دیگه بهش بها نمیدم سعی میکنم بخوابم البته چون زیاد نیس یه شب بیدا. بمونم زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی حمله زیاد رو حتما باید درمان کرد باطب سنتی فقط اینو باید به خودمون بقبولانیم که فقط یه حمله عصبی هس و با این حمله من قرار نیس بمیرم یعنی هیچ کس با این حملات نمرده و اینم یه مریضی هس مثل بقیه مریضی ها مثل سرما خوردگی

یه مطلب دیگه اینکه کسانی که اضطرابشون مثل ما زیاد هس باید پیاده روی با نفس عمیق بکنندو  بوییدن گلاب و ریختن اون روی بالش خیلی تاثیر داره سردی سر رو کم میکنه  و محتوای ترسناک و هیجانی رو دنبال نکنند کلا کارهای هیجانی سمه