سلام دوستان من ۵ ماهه که نامزدم هنوز عقد نکردیم قراره بعد محرم عقد کنیم تو این چند مدت خانواده شوهرم و جاریم حرف از سفر مشهد میزدن تا اینکه امروز بهم گفتن ثبت نام کردن برای مشهد و چهارشنبه راهی میشن من براشون ارزوی سلامتی کردم ولی از طرفی هم دل و قلبم ازشون شکسته چون به من یه تعارف خشک خالی نکردن اصلا به زبون نیاوردن که تو هم میای با ما... همسرم میخاد باهاشون بره بهش میگم بدون من میخای بری میگه اره منم گفتم باشه کشش ندادم بخاطر این رفتار و تنهایی بدون من رفتن به سفر منم میخام جدا بشم همه چی به هم بریزم انقدر گریه کردم😞😭چون واقعا ناراحت شدم مگه من همسرش حساب نمیشم چرا خانواده اش بهم نگفتن توهم بیا حااالا سوالم از شما اینگه شما جای من بودید چکار میکردید قبول میکردید همسرتون بره بدون شما ...رفتار درست تو این مواقعه چیه
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من قبله عقد بابام نمیزاشت تا سر کوچه بریم 😐🤦🏻♀️عقد قانونی و شرعی بودیم یه مسافرت تنهایی نرفتیم همیشه بابا ایناهم باهامون میومدن حتی تو اتاقم خواهر کوچیکم دنبالمون بود 💔😂
من بعد از ازدواج و با داشتن دوتا بچه خانواده همسرم بهش میگفتن بیا با ما بریم مسافرت یعنی شوهرم تنها بره و منو بچه ها رو نبره البته شوهرم قبول نکرد ولی منم دلم شکست از این همه رفتار تحقیر آمیز خانواده همسرم