2777
2789

ابجیم تو سن سی سالگی با اینکه نه ارث داریم نه مصرف شیرینی داشت یهو دیابت گرفت اول پایین بود یهو رفت رو چهارصد الان یسال با دارو یکم پایین اومده ولی اکثرا 200ایناست اینقد لاغر شده چوب خشک شده بنظرتون راهی برا وزنش نیست یعنی تا ابد باید این ج‌ور باشه

خب یکی از عوارض دیابت همین لاغریه

به نظرم بهتره با یه پزشک مشورت کنید شاید راهی باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر قرصاست 

مادر منم خیلی لاغرو شکسته شد بخاطر دیابت 

مبگن کلاهک بادمجون بجوشونی آبشو بخوری خیلی قندو میاره پایین

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بره دکتر تغذیه،ورزش کنه قندشو کنترل کنه خوب میشه وزنش اما باید مراعات کنه دیگه ،نوع ۲ احتمالا واسه ا ...

خیلی لاغر شده زیاد بیرون نمیره چون مردم فضول هرجا میبینش میگن چرا به این روز در اومدی اینم میاد خونه گریه میکنه

حالا ابجیت ۳۰ سالشه من چی از ۱۵ سالگی دیابت گرفتم،بچهایی ک بدنیا میان دچار دیابت میشن از بچگی باید انسولین بزنن چی 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
خیلی لاغر شده زیاد بیرون نمیره چون مردم فضول هرجا میبینش میگن چرا به این روز در اومدی اینم میاد خونه ...

خب چاق بوده قبلش؟

منم باردارم قند گرفتم ماهم ن ارثی داریم ن چیزی برام دعا کنید خوب شم فردا ازمایش غربالگری دارم😢😭

زیاد نون و برنج سیب زمینی نخور اما چیزای مقوی بخور،قند و شکر هم کم بخور

حالا ابجیت ۳۰ سالشه من چی از ۱۵ سالگی دیابت گرفتم،بچهایی ک بدنیا میان دچار دیابت میشن از بچگی باید ا ...

قبلن دیسک کمر داشت در حدی که راه رفتن سخت بود اینقد نذر کردیم تا بهترشد دوباره یه بیماری جدید .بعد ترسو هست میترسه .اطرافیان هم خیلی تاثیر منفی میزارن چون خوشگل بود یهو 20کیلو کم شده تغییر کرده

قبلن دیسک کمر داشت در حدی که راه رفتن سخت بود اینقد نذر کردیم تا بهترشد دوباره یه بیماری جدید .بعد ت ...

خب وزنش بالا بوده دیگه ،دیابت دو نوع هست یکی نوع یک تو سن کم میگیری باید انسولین بزنی ی مدل از اضافه وزن میاد نوع ۲ میگن ک بسته به نظر دکتر قرص میده یا انسولین با ورزش میتونه کنترلش کنه اما نوع یک فقط انسولین جواب میده،