2777
2789
عنوان

خانوماي كارمند جواب بدين

125 بازدید | 15 پست

شما هر عيدي مثلا نيمه شعبان ..عيد غدير هرچي بشه اس ام اس ميدين به مديرتون و تبريك ميگين و اين نرماله؟ بين تموم كارمنداي خانوم يه نفره داره همه ي عيدارو تبريك ميگه به همسرم…نرماله؟ خوب بقيشون چرا نميگن؟🤔

غیر نرمال هم نیست

ولی همه این کارو نمیکنن و منم این کارو نمیکنم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

نه

فقط تو گروه شرکت خود مدیر تبریک میگه

یه چیزی هم عیدی بهمون میده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها اینجورین.و تبریک میگن.یعنی فقط برای همسر شما نیست برای کلی آدم چه همکار،چه استاد و چه فامیل تبریک میفرستن.

منظوری هم ندارن..

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

بعضی ها اینجورین.و تبریک میگن.یعنی فقط برای همسر شما نیست برای کلی آدم چه همکار،چه استاد و چه فامیل ...

اخه جز تبريك مثلا ميگه كسي رو ميشناسي واسه فلان كار بهم معرفي كني و اينا….اينم نرماله؟

يعني خود شيرينه يا كرم داره؟

شاید میخاد احترام متقابل دریافت کنه بعضیا احساس زرنگی میکنن مثلا،

کلا حساس نباشید ولی حواستون هم باشه چون واقعا معلوم نیست هدف چی باشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اخه جز تبريك مثلا ميگه كسي رو ميشناسي واسه فلان كار بهم معرفي كني و اينا….اينم نرماله؟

نمیشه بابت هرچیزی منظور گرفت.حرف خارج عرفی که نگفته.

همسر شما اگر مشکل داره و فکر می‌کنه راحت نیست.باید حد و حدودو مشخص کنه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

نمیشه بابت هرچیزی منظور گرفت.حرف خارج عرفی که نگفته. همسر شما اگر مشکل داره و فکر می‌کنه راحت نیست. ...

والا همسرم ميگه نه اين يه ذره شوته و ميخواد خود شيريني كنه ولي من بهش حس خوبي ندارم

والا همسرم ميگه نه اين يه ذره شوته و ميخواد خود شيريني كنه ولي من بهش حس خوبي ندارم

اگه فکر میکنین که ممکنه در اینده دردسر بشه.و همسرتون هم درک می‌کنه.نگرانیتونو باهاشون به اشتراک بزارین.