2777
2789

سلام دوستان میکروب معده فعال دارم اگه بستنی یا مثلاً چیپس یا هر چیز دیگه ای بخورم مریض میشم فقط مرغ یا جوجه میتونم بخورم با اینکه سنم کنه ولی واقعا زندگی برام سخت شده ،کسی هست مثل من باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوایل که علائم بیماریم شروع شد (سندرم روده تحریک پذیر) 

دقیقا همینطور بودم و فقط جوجه کباب میتونستم بخورم اونم بدون برنج و نون 

خیلی روزای بدی بود 

کم کم بهتر شد ولی خب الانم نمیتونم هر غذایی بخورم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
میکروب معده است یا روده تحریک پذیر؟ میکروب معده چیه؟ مگه با آنتی بیوتیک از بین نمیره؟ 

نمیدونم ،دکتر گفت میکروب فعال معده دارم ولی خودم فک میکنم سندرم روده تحریک پذیر دارم

من اوایل که علائم بیماریم شروع شد (سندرم روده تحریک پذیر)  دقیقا همینطور بودم و فقط جوجه کباب ...

چقد طول کشید تا خوب شدید؟

بستنی و چیپس و پفک میخورید؟

من ۳ ،۴ساله اینجوریم

نمیدونم ،دکتر گفت میکروب فعال معده دارم ولی خودم فک میکنم سندرم روده تحریک پذیر دارم

همسر من سندروم روده تحریک‌پذیر داره. یعنی الان خوب شده، ولی یه بار تو حدود ۲۰ سالگی و یه بار تو ۴۳ سالگی دچارش شده و هر بار یکی دو سال طول کشید تا خوب شد. علت اصلیش هم فشار روحی بوده.

وقتی اینجوری شده بود یه مدت فقط میتونست برنج نرم بخوره با مرغ آب پز بدون پیاز و ادویه! جوجه کباب هم اذیتش میکرد. حتی تو مرغ زردچوبه هم نمیریختم!

بعد یواش یواش کوکو سیب زمینی هم میخورد (فقط سیب زمینی پخته با تخم مرغ و نمک مخلوط میکردم و سرخ میکردم). نون فقط ازین باگت کوچیکها بهش میساخت، اون هم کم. یوااااش یوااااش تونست غذاهای دیگه بخوره و الان خداروشکر کامل خوب شده.

یه مدت شدیییید رعایت کنید کم کم خوب میشید. میوه و سبزی خام اصلا نخورید. ضمنا یه داروهایی هم داره. یکیش قطره ایبروگل بود. بقیه رو خوب نمی‌دونم.

وقتی چیزی بخورید که اذیت کنه چی میشه؟ اسهال؟

همسر من اسهال میشد و اوایل یه تیری تو مغزش میکشید که خیال کرد مغزش مشکل پیدا کرده! بعد فهمید اعصابش از روده میزنه به مغز!

از اسهال شب چندبار بیدار میشد.

اگه همینجور هستید احتمالا شما هم همین مشکل رو دارید