مثلا رفته ps5 خریده اورده خونه بعد من فهمیدم بهش میگم چرا هیچی نگفتی بمن قبل خریدن میگه اگه میگفتم مخالفت میکردی ، کلا کاره خودشو میکنه یا گوشی هم همینجوری خرید، زنگ بزنم بگم کجایی میگه بیرونم کار دارم جزییات نمیگه اعصابم و خرد میکنه، منم شاغلم میتونم برم بهترین گوشی و بدون اینکه بهش بگم بخرم بیارم،بعد بگم اگه میگفتم تو مخالفت میکردی ولی این درست نیست من باید چکار کنم بهش میگم پس هر کاری که من مخالف باشم تو میکنی چه زندگی ای میشه این زندگی ، خیلی ناراحتم کاش بچه نمیاوردم بچم نزدیکه یک ماهش بشه دلم میسوزه براش 😭😭😭😭
چرا درست نیست توهم کثل خودش باش بفهمه تحمل کردن یکی مثل خودش سخته😐
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیگم نخره ولی قبلش نباید به همسرش بگه ؟ یا اگه الان من تشخیص میدم خریدن این دستگاه وقتش نیست بذار موقعیت بهتر بخری. باید احترام بذاری به نظر همسرت یا راضیش کنی نه اینکه هیچ زحمتی نکشی و کاره خودتو بکنی . من میگمشاید پس هر کاری که من مخالفم تو میکنی ولی من نمیفهمم
اینکه شوهر منه کپی برابر اصل من دیگه از ترس دعوا یا استرس دندونام و پوستم خراب شده بی خیالش ش ...
خیلی سخته .من همش ملاحظه میکنم اینو نخر گرونه اینجا نریم که صرفه جویی بشه ولی ایشون خیلی خیلی بی ملاحظه خرج میکنه تفریح میکنه بازی میکنه اصلا من نمیتونم اینجوری باشم . ولی داره به ضررم تموم میشه.