2777
2789
ولي عباس منش بلاي ناگهاني زندگي من شدش بلااااااي ناگهاني شياده اينها فرقه دارن ،اين يه مهره اي هست ...

عزیزم ازاین چیزایی که تو میگی کسی که باعث بلای زندگی خودت شده خودتی خیلی افکار خطرناکی داری من اگه میدونستم ازاین حرفامیخواین بزنین پیامی نمیذاشتم تو تاپیکتون درپناه خدا بای🤗

هفتمین کاربریمه🤗
قضیه آشنایی من باایشون خودش یه معجزست وقتی که خیلی ناامید بودمو هیچ راه رفت وبرگشتی نداشتم ازته دلم ...

دقيقا زندگي من هم به ٢قسمت تقسيم ميشه قبل از عباس منش و بعد از عباس منش

از درد سرطان تو زندگي من بدتر بودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا زندگي من هم به ٢قسمت تقسيم ميشه قبل از عباس منش و بعد از عباس منش از درد سرطان تو زندگي من بد ...

بیشتر توضیح میدین چیشده؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بیشتر توضیح میدین چیشده؟

اين منش يه مهره اي هست زير دست امريكا ،امريكا بهش ملك ٢٠هكتاري داده و ماشين اينطور چيزها مياد جلوي دوربين از موفقيت ميگه و تو صحبتهاش از عرفان حلقه هم هستش

شوهرم متوهم شده بودش فكر ميكردش مثل پيامبرها بهش وحي ميشه،زندگي مشترك براش معني نداره،خيلي مذهبي بودش ترك نماز و ايمان كردش

خلاصه ريشه خانواده و دين و ايمان ميزنه

خيلي دقيقو با برنامه ريزي كامل برنامشون رو پيش ميبرن ،اون يه مهره هستش فقط جلو دوربين حرفها اونا رو ديكته ميكنه

عزیزم من فقط یه چی بگمو برم من کنجکاوشدم رفتم چندتا تاپیکتو خوندم یه جا گفتی شوهرت پول درمان دخترتو نمیده درصورتی که آدم به بقیه هم باید کمک کنه ایشون دلش سنگه درصورتی که ایشون همیشششه تو اکثرفایل هاشون تاکید دارن  که ده درصد درامدتونو همیشه ببخشید با بخشیدن براتون آسون باشه وگرنه به ثروت نمیرسید اصلا اتفاقا شوهر شما داره برخلاف حرفای ایشون عمل میکنه بعدم نگفته نماز نخونید گفته صلات به معنی توجه یعنی توجه به خداوند یکی بانماز خوب با خدای خودش ارتباط برقرار میکنه حالش خوب میشه یکی باروشای دیگه مشکل از خود شوهر شماست هرچند اتفاقا ایشون گفته هیچوقت از من دفاع نکنید 

هفتمین کاربریمه🤗
حالا بسته به مشکلت خودت بگو بهت ذکر بدم شرش از زندگیت بره یا هرچی

واقعا

الهي خير ببيني

يه نحسي هست كه نگو 

بلاي زندگيم شده

شوهرم داشت ولمون ميكردش مهاجرت كنه بره امريكا 

يه ادم بي قيد و بند شده متاسفانه

ذكر بده فقط شر نباشه خيلي ادم ترسو و محافظه كاري  شدم

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:
#بيرون_آمدن_از_بن_بست_ها_و_گرفتاريها🔰🔰🔰

💠پنج مرتبه #صلوات بفرست و آية الكرسي را نيز بخوان، سپس بدون آنكه بر #زبان جاري كني، در دلت بسيار بگو:

✨اللَّهُمَّ اجعَلني في دِرعِكَ الحَصينَةِ الَّتي تُجعَلُ فيها تَشاء✨َ

✅ تا آنكه در كارت #گشايش يابد. ان شاء الله ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج