ارایشگاه عوضی دکره که گذاشت کلا سوزونده اصلا جدا از اینکه رنگشم بده زیتونی بد رنگه سوخته اصلا صاف نمیشه اتو میکشم روی هوا وا میسته وز شکسته خراب.. چیکارش کنم؟ خیلی توو روحیم اور گذاشته الان ۴ ماهه همینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه با پروتیین تراپی و ... اوکی میشه حتما انجام بده.
برو یه جای خوب بپرس ببین چکار میشه کرد.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اتو مو و سشوار هم نکش میزان اسیبش بدتر و بیشتر میشه.
از ماسک مو هم استفاده کن