2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم          من امسال میخوام بمونم و دندون شهید بهشتی بیارم به نظرت باید روزی چند ساعت مطالعه کنم و هر درس رو چند درصد بزنم تو کنکور؟

من عسل هستم . یک دختر برون گراو علاقه مند به زبان فرانسه و طراحی سیاه قلم. در حال تلاش برای اهدافم و همواره در حال جذب سلامتی موفقیت ثروت و شانس و خواسته ها.

من خیلی استرس دارم همش میترسم از قبول نشدن یکم از این روزای خودت بگو از اینکه کی شروع کردی ساعت مطالعه ات چقد بود پایه ات چقد قوی بود

من تا حالا یه فصل فیزیک‌یازدهم خوندم، برا ریاضی تابع جامع کل سه سالو کار کردم، زیست تا فصل ۵ یازدهم و یه فصل از دهم(اینو میخوام دوباره برگردم از اول بخونم حس میکنم فایده نداشته)، و یک فصل و ربع از شیمی دهم

توروخدا برا زیست بگو چیکار کنم حالم خیلی بده روش مطالعه ام بدرد نمیخوره. استادم میگه اول کتاب درسیو بخون بعد جزوه ای که برات نوشتمو بعد برو سراغ جزوه تستام و بعدم سوالای کنکور ک تو کتاب کمک درسیه و بعدم ۵۰ تا تست از هر فصل تو کتاب کمک درسی بزن بعدا اگه وقت کردی بقیشو بزن ولی من شدیدا حس میکنم تسلط ندارم حس میکنم هیچی بلد نیستم چیکار کنم😭

عهه لطفاااا بهم بگو از کی شروع کردی برا کنکوری خوندن ایا مشاور داشتی؟ روزی میانگین چند ساعت درس می ...

بیین من از همون یازدهم  درسمو میخوندم و تست میزدم ولی خیلی اصولی نبود اصولی خوندن با برنامه ریزی و ساعت مطالعه بالا رو از سال اخر شروع کردم میانگین ساعت مطالعم سال اخر ۱۰ بود 

[QUOTE=304544621]سلام عزیزم          من امسال میخوام بمونم و دندون شهید بهشتی بیارم به نظرت ...[/QUOTEسلام 

ببینید ساعت مطالعه هر شخص کاملا شخصیه باید با توجه به میزان یادگیری یا سرعت تست زنی ساعت مطالعه رو تنظیم کنید چیزی به وجود نداره ک بشه گفت اگه اینقدر بخونی قبول میشی ولی خب دندون شهید بهشتی رتبه خیلی تاپ میخاد و باید زحمت زیاد کشید هر چی بیشتر تایم بزاری بهتره ولی مهم اینه که اصولی درس بخونی

میشه درصداتونو بدونم؟ سهمیه داشتین؟ منطقه چند بودین؟

تابستون چقد از درساتونو جمع کردین؟ پایه رو تموم کردین توی تابستون؟ دوازدهم رو چی؟ شروع کردین؟

اگه پایه رو تو تابستون تموم نکنم خیلی بده؟ باید قید رتبه زیر هزارو بزنم؟🥺

من خیلی استرس دارم همش میترسم از قبول نشدن یکم از این روزای خودت بگو از اینکه کی شروع کردی ساعت مطال ...

بیین ‌واسه زیست مهم ترین چیز همون کتاب درسیه ولی باید درست خوند من خودم دوتا منبع واسه زیستم داشتم که اول اندازه ۱۰ دقیقه کتابو میخوندم و کمی درسنامه منبع ساده تر بعذ میرفتم تستاشو کار میکردم و نکته برداری میکردم در کل درس زیست نیاز به تایم و صبر بالا داره منم اولش نقطه ضعفم بود ولی بعذش با تست و مفهمومی خوندنش تونستم ببشترین ترازو تو کنکور ازش بگیرم 

میشه درصداتونو بدونم؟ سهمیه داشتین؟ منطقه چند بودین؟ تابستون چقد از درساتونو جمع کردین؟ پایه رو تمو ...

نه هیچ سهمیه ای نداشتم تو تابستون ۹۰ درصد تمکزم رو درسای پایه بود ولی خب همش جمع نشد و تو سال نقطه ضعفامو برطرف کردم 

بیین ‌واسه زیست مهم ترین چیز همون کتاب درسیه ولی باید درست خوند من خودم دوتا منبع واسه زیستم داشتم ک ...

دقیقا منم نقطه ضعفمه هی میبینم توش ضعیفم از متنفر میشم فراری میشم حالم خیلی بده نمیدونم چجوری بخونم که جواب بده😭