2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دکتر دارو داد گفت خوب شدی دیگه پیگیری نکردم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چه مدته مبتلا شدید؟ و از کی درمان رو شروع کردید

من والا از نوجوونی دیر ب دیر میشدم 

۹ ساله 

واسه باردار شدنمم مشکل ایجاد کرد وقفه افتاد 

واسه من ورزش خیلی خوب جواب داد 

اکثرا دارو هایی ک بهم دادن عوارض داشت و تا میخوردم اوکی بود الان من تاخیری ندارم 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
من والا از نوجوونی دیر ب دیر میشدم  ۹ ساله  واسه باردار شدنمم مشکل ایجاد کرد وقفه افتاد& ...

پس شما pcos بودید

چه ورزش های انجام میدادید 

و میشه داروهاتون رو بگید

و واقعا خداروشکر که نتیجه خوب گرفتید😍

چه داروهایی؟ از چه سنی مبتلا شدید

یادم نیس دقیق چن ساله دارم دارو میخورم خوب میشه ولی بر میگرده چون چاقم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من والا از نوجوونی دیر ب دیر میشدم  ۹ ساله  واسه باردار شدنمم مشکل ایجاد کرد وقفه افتاد& ...

چقد طول کشید باردار بشی؟

امروز به من گفتن

سیاه دانه و عسل قاطی کنم

صبح به صبح یه قاشق بخورم😃

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
پس شما pcos بودید چه ورزش های انجام میدادید  و میشه داروهاتون رو بگید و واقعا خداروشکر که نت ...

بدنسازی . هوازی . کراس فیت 

داروهام متفورمین . دوفاستون . بازم بود یادم نیس 

نان با ارد سفید 

برنج 

فست فود 

شیرینیجاتم حذف کن

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍