2777
2789

روانشناس‌ها چنان راحت تجویز می‌کنند گذشته را کنار بگذارید یا به گذشته فکر نکنید که گاهی با خودم می‌اندیشم شاید آنها در دنیای ما و با عواطف انسانی زندگی نکرده‌اند.

گذشته شامل لحظاتی است که ما آنها را دقیقه به دقیقه زندگی کرده‌ایم، آنقدر که ناخودآگاه به حافظه‌مان چسبیده‌اند و به شکل عضو ثابتی از زندگی درآمده‌اند که بدون آن حافظه لنگ می‌زند!

مثل این که از شما بخواهند معده‌تان را درآورید و بدون آن زندگی کنید!

نمی‌شود! چون حیات‌تان بدان وابسته است.

در زندگی و روانشناسی حقیقی  زخم ها را باید بپذیرفت زندگی را باسختیهاش  باید بپذیرفت و با زندگی کنار امد  همه باید بدانند رسالت انسان و فلسفه ی زندگی  تجربه ی تلخی و شیرینی است . 

مادامی ک در زندگی درگیر خوشی هستیم باید بدانیم موقت است و در هنگام سختی بدانیم خوشی درانتطارتمان است .. 

زندگی حقیقی  پذیرش و تحمل سختی هاست درانتظار روشنی    نه انکار رنج ... 

خواهش میکنم، این فکتای درست و ناقص روانشناسی که در گوشه کنار کانال ها برای جلب توجه شما نوشته میشه رو در ذهن نگه ندارید و اگه تونستین اصلا نخونین و رد شین بره
بیشتر سردرگمتون میکنن اگه حس میکنید مشکلی سلامت روانتون رو تهدید میکنه با خیال راحت یه وقت از یه روانشناس خوب رزرو کنید و عین همه چیزی که اذیتتون میکنه رو بگید. خلاصه روان خودتونو با این تیکه های ناقص روانشناسی تحلیل نکنین تو سایت گول هرکسی ک ادعای دکترا روانپزشکی و روان درمانگری داره نخورید وکمک نخواید .. 

ازهرکسی با ادعای پزشک روان کدنظام پزشکی شو بخوایدو اعتماد نکنید 💛

زندگیتون سرشار ازاگاهی و تحولات مثبت 😘

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

همون هلاکویی و انوشه ای روانشناس زرد هستن

اصن مجوزی ام ندارن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اصلا خیلی روانشناسا همچین چیزایی رو قبول ندارن اصلا غیر منطقین

ولی خب  کتابای روانشناسی زرد خیلی پرفروشن و طرفدار دارن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بيگ لايك! هزاران نفر ابنحا ادعا روانشناس بودن دارن از هركسي نظام يا پروانه ميخوام حتي نيمدونن چهه

همه کاربرهای زیر سن قانونی ان ک با عنوان دکتر درزمینه های مختلف فعالیت و کاربری دارن 😀

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
دقیقا اصلا خیلی روانشناسا همچین چیزایی رو قبول ندارن اصلا غیر منطقین ولی خب  کتابای روانشناسی ...

خاصیت کتاب های انگیزشی زرد  همینه ک پرطرفداران .. چون ادمها دنبال راحت ترین راه ان واسه تسکین خودشون و  زرد خوب میتونه ذهن ادم و تومدتی ک میخونیش دست بگیره  بعدش ک تموم میشه  ذهن پراز اطلاعات بی محتوا بی مفهوم و بی سز و ته 

و تازه متوجه زرد بودنش میشه بین قشر نوجوون خیلی طرفدار دارن چون رویایی ب زندگی نگاه میکنن 

همه کاربرهای زیر سن قانونی ان ک با عنوان دکتر درزمینه های مختلف فعالیت و کاربری دارن 😀

ولی همه چیزو ربط ندیم ب سن، اینجا دقیقا چیزی ک داریم میبینیم اینه که سن دلیل بر عاقل بودن و کارشناس بودن نیس😅

راستی اینم بگم زیر سن قانونی نیستم و ۲۲ سالمه😅

همون هلاکویی و انوشه ای روانشناس زرد هستن اصن مجوزی ام ندارن

پرام هلاکویی مجوز نداره؟؟

عزیزم مشاور معروف خوب چی میشناسی؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ولی همه چیزو ربط ندیم ب سن، اینجا دقیقا چیزی ک داریم میبینیم اینه که سن دلیل بر عاقل بودن و کارشناس ...

مثال :من دوست داشتم خلبان شم ولی نشدم  و این رویا و خلا باهامه پس تو سنی ک نیاز ب تایید و توجه دارم  درفضای مجازی شروع میکنم ب داشتن و ساختن شخصیت فیکی از رویاهام تا اون خلا دیده شدن  خواسته شدن توجه و تاییدی ک دارم ارضا بشه .. 

بهدنظرم من که فقط ادم خودش میتونه به خودش کمک کنه روانشناس اصلا قبول ندارم اول باید خودتو بشناسی بعد ...

حرفتو قبول دارم

منم بنظرم تنها کسی ک میتونه کمک کنه ب خودش،  خود شخص هست

وگرنه اگر ادمی نمیخواد حالش خوب بشه، پیش بهترین روانشناس هم بره زندگیش تغییر نمیکنه

پرام هلاکویی مجوز نداره؟؟ عزیزم مشاور معروف خوب چی میشناسی؟

من یه تاپیک با دلیل و مدرک مبنی بر زرد بودن کتاب ها و دکترا میزنک حتما 

پرام هلاکویی مجوز نداره؟؟ عزیزم مشاور معروف خوب چی میشناسی؟

لیست روانشناسایی که مجوز نداشتن بیرون اومد این دوتام بودن

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم کسیو

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مثال :من دوست داشتم خلبان شم ولی نشدم  و این رویا و خلا باهامه پس تو سنی ک نیاز ب تایید و ...

من حرفم اینه که اینجا حتی سن های بالاتر هم اشتباه راهنمایی میکنن یا به اصطلاح خودتون، خودشون رو دکتر میدونن