2777
2789
عنوان

چقد بده که..

193 بازدید | 6 پست

چقد بده که هممون بین این همه ادم تو زندگی واقعمیون یکیو کنارمون نداشته باشیم که بتونیم ازش کمک بخوایم و باهاش درد دل کنیم حتی یه بغل برا وقتایی که واقعا نیاز داریمو کسی نیس 

کسی نیس که بهش اعتماد کنیم چون میترسیم از خیانت از سواستفاده کردن ازمون از اینکه فردا چیزی شد بکوبه سرمون همینارو از اینکه بهشون اعتماد کردیم ولی اونا مشکلات مارو نقطه ضعف دیدنو ازش استفاده کردن 

و الانه که به ناچار روی اوردیم به گوشی و رابطه های دور وچیز هایی که نمیتونیم حسشون کنیم نباید اینطوری میشد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد این اهنگ افتادم 

ما مثل دومینو به هم ضریه میزنیم تو به من ،من به اون ،اون به اون

منم دیگه از همه کشیدم کنار . فقط روابط سطحی و براساس منفعت 

چون با هر کی بودم فقط استفاده کرد رفت

یه دوستی داشتم بهم گفت همینجوری دوستیمونو مثل فلانی که منو یهو ترک کرد بدون دلیل ترک نکن و اشتباهمو بهم بگو 

ولی خودش یهو فاصله گرفت :)