2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ‌کاربر هست گرگانیه اسمش هم پرتقالتامسونم هست شاید ایشون بدونه  @پرتقالتامسونم   &nbs ...

برای سونو میخواین برین؟ من نرفتم پیشش یعنی رفتم چون عجله داشتم نوبت خالی نداشتن بهم بدن ، اما دکترم گفت جزو مراکز معتبر و خوب هست . من برای سونو واژینال میخواستم برم که آخرش رفتم پیش آزاده گرکز ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برای سونو میخواین برین؟ من نرفتم پیشش یعنی رفتم چون عجله داشتم نوبت خالی نداشتن بهم بدن ، اما دکترم ...

سلام استارتر میخوان .من فقط میدونستم که شما همشهری ایشون هستید شما روتگ کردم.

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
برای سونو میخواین برین؟ من نرفتم پیشش یعنی رفتم چون عجله داشتم نوبت خالی نداشتن بهم بدن ، اما دکترم ...

عهچجوری بودن آزاده گرکز ؟ اتفاقا من الان نوبتمو پیش سالومه مقصودلو کنسل کردم اصلا مردم راضی نبودن میگفتن خیلی بد اخلاقه و اصلا جواب نمیده برخوردش بده و اینا ، بعد گفتن آزاده گرکز خوبه ، شما رفتین راضی بودین؟

عهچجوری بودن آزاده گرکز ؟ اتفاقا من الان نوبتمو پیش سالومه مقصودلو کنسل کردم اصلا مردم راضی نبودن می ...

اره برای من که خیلی خوب بود، زود نوبتم شد ، خوش برخورد و صبور بودن ، و کارشون هم دقیق بود . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببخشید کدوم دکتر بهتون گفتن خوبه؟ من دیروز دکتر گواهی گفتن برم پیش ایشون که متاسفانه دیدم مردم از اخلاقش بد میگن ترسیدم 

ببخشید کدوم دکتر بهتون گفتن خوبه؟ من دیروز دکتر گواهی گفتن برم پیش ایشون که متاسفانه دیدم مردم از اخ ...

من رفته بودم پیش مرسده کیا 

ممنون از راهنمایی تون ، منم میخوام برم پیششون ، ان شاالله خیر باشه 

زنده باشید ، ان شالله که سلامت و تندرست باشید 💚