2777
2789
عنوان

زشته برا مادرم کارگر بگیرم؟

840 بازدید | 14 پست

چند روزه بینیشو عمل کرده

من همزمان خونه مهمونی مراقبت ازش غذای خودش جدا برا بابا و داداشم جدا غذای خودمم جدا (من رژیمم همیشه)

یعنی هر وعده من سه مدل غذا میپزم 

هر روز حتما مهمون و خانواده و دوست هست

محل کار خودم هست مال مامانمم هست 

واقعا نمیرسونم 

میخوام یکیو بگیرم ولی می‌دونم که می‌شنوم سه چهار روزه خسته شدی 

واقعا گیرم 

پاهام از کار خونه زوق زوق می‌کنه 

من اصن آدم کار خونه نیستم

یعنی قابلیتی ندارم 

بعد اصن تو وجودم نیست خونه رو روزی دوبار جارو کنم مدام ظرف بشورم طی بکشم آبمیوه بریزم حلق بیمار 

در حال کاهش وزن🥲

چرا زشت باشه؟

کسی هم حرفی بزنه شعورشو نشون میده

تو که بیخیال مادرت نشدی بفکرشم هستی که کارگر میگیری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا زشت باشه؟ کسی هم حرفی بزنه شعورشو نشون میده تو که بیخیال مادرت نشدی بفکرشم هستی که کارگر میگیر ...

بخدا نمی‌کشم 

نمیدونم چجوری بگم 

کار خونه تو وجود من نیست 

نمیگم بده ها یا زنی که کار خونه انجام میده فلانه 

میگم من نمیتونم

ولی برات کار بیرون انجام میدم عالی

خیلی خسته میشم از کار خونه حتی درحد لباس پهن کردن 

در حال کاهش وزن🥲
بخدا نمی‌کشم  نمیدونم چجوری بگم  کار خونه تو وجود من نیست  نمیگم بده ها یا زنی که ...

من کاملا درکت میکنم

شبیهتم

یوقتا جو میگیرتم کارخونه میکنم وگرنه دوست ندارم

کارگربگیر فکر حرف کسی هم نباش دهن مردم همیشه بازه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مراقبت از بیمار خیلی سخته،ولی مادر ها هم همیشه برای ما زحمت میکششن،انشالا برای زایمان مادرت جبران می ...

قرار نیست زایمان کنم 

ولی خدایی برا عمل های زیبایی من کم نداشته 

در حال کاهش وزن🥲
بخدا نمی‌کشم  نمیدونم چجوری بگم  کار خونه تو وجود من نیست  نمیگم بده ها یا زنی که ...

عزیزم خداروشکر کن که این فکر به ذهنت رسیده خبلی هم عالیه چرا بد باشه؟  بی هیچ حرف و حدیثی همینکارو انجام بده خودتم با انرژی بیشتر به کیفبت پرستاری مادرت برس  افرین دختر عاقل بنظر من که این ایده حرف نداره ... اگرم گفتن چهار روزه خسته شدی بگو نه اینطور نیست من همون روز اول بریدم چون ووانش رو ندارم اگر برام مهم نبود کلا بیخیال میشدم ولی چون مهمه براشون پرستار گرفتم . هرچند که سکوت کنی بهتره . حتما پرستار یا همون کارگر رو بگیر .