2777
2789

بچها اخه من چه گوهی بخورم ما الان تو زیرزمین خراب مونده پدرشوهرم زتدگی میکنیم یه واحد ۱۳۰متری داریم شوهرم نمیره اون خونه میخاد بده مستاجر برادرشوهرمم و مادرشوهرمم الان داشتن حیاط حرف میزدن گف نه واس چی میری اونجا، اونجا سرمایته.... پس من تو جای تنگ تو بدبختی تو خاک و خول زندگی کنم الهی هیچ وقت رنگ ارامش نبین الهی هیچ وقت تو خونه خوب زندگی نکنن باعث زندگی ما میشن از اول زندگی ارامش منو گرفتن ... شوهر خر من با لفظ توهین داشت میگفت زن من نمیفهمه و یه چن تا توهین دگ یادم نیس کرد منم داشتم تو اشپزخونه گریه میکردم داد زدم درست صحبت کن هرچی از دهنت میاد میگی فک نکن ساکت میشینم الانم اومدم تو اتاق از همشون متنفرم از همشون متنفرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پولش باعث پیشرفتتون میشه چه اشکالی داره؟ماهم خونه مونو تمدید کردیم با مستاجر

عروسی مونو عقب انداختیم یکسال .

با اینکه جهازم کامله.

با پول اجاره قراره سرمایه گزاری کوچیک کنم برای خودم

....

متاسفانه دنیا رو خیلی جدی گرفتن😔خب با زبون نرم و باسیاست به همسرت بفهمون آدم کار میکنه برای آسایشش،اگه خونه خوب داشته باشه و به طمع سود بیشتر استفاده نکنه چه فایده داره،دورازجون اون دنیا که نمیدن با خودمون ببریم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اگر پولش باعث پیشرفتتون میشه چه اشکالی داره؟ماهم خونه مونو تمدید کردیم با مستاجر عروسی مونو عقب اند ...

چقدر امضات منفیه عزیزم 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
اگر پولش باعث پیشرفتتون میشه چه اشکالی داره؟ماهم خونه مونو تمدید کردیم با مستاجر عروسی مونو عقب اند ...

اخه ظرفیت ادما با هم فرق داره درسته اونجور ک شماها میگین شاید اون خونه باعث پیشرفت بشه ولی من آرامش داشتن رو ترجیح میدم به سختی کشیدن پسفردا من مردم میرسه به بچمو عروسم دگ

اخه چرا باید تو فلاکت زندگی کنم🥺