2777
2789
عنوان

ی کمک کنید بهممم

94 بازدید | 14 پست

پسر یکی از دوستای بابام،شماره قبلی بابام که الان دست منه رو تو گوشیش داشت و فک میکرد بابامه،تا اینکه ی شب پیام داد و منم بش گفتم این شماره بابامه،بهش آشنایی دادم و اینا ....

تا اینکه باهم حرف می‌زدیم و دعوامون میشد یهو و پیام نمیداد تا یک هفته،بعد یک هفته پیام میداد و باز دعوا تا اینکه اخرش بلاک کرد

دعوا هم سر این بود که گفت عکستو بفرس ببینمت من گفتم نه و بهش رو ندادم و کلا ادمی ام ک ب هیچ پسری رو نمیدم ،اونم از درد دلش بم گف قبر رو خودت می‌زاری و تو روانی هسی و .... که دعوامون شد

بعد ۶ماه چن شب پیش پیام داد و گف میخاسم حالت بپرسم و منم گفتم لازم نکرده،بم گفتش که من عاشقت شدم و دوست دارم و میخام برای من باشی و کلی دلم برات تنگ شده و .... منم تموم اون حرفایی ک اون سری بم زده بود رو یاد آوری کردم بش

خب الان بنظرتون باور کنم حرفاش؟

اینم بگم این سری برا اینکه ببخشمش به غلط کردن افتاد و کلی معذرت خواهی کرد ازم.

زیادم شد ببخشید 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ،منم اشتباه کردم باید همون موقع به بابام میگفتم ⁦🚶🏿‍♂️⁩ ولی الان چی به بابام بگم 

اگ شما هم دوسش دارید و مایلید ک‌ بگید باید با خانوادت حرف بزنه دیگ ادما از سر کنجکاویی یا میل جوانی کاراییی میکنن اشتباه بزرگی نکردی ک نشه بخشید 

اگ شما هم دوسش دارید و مایلید ک‌ بگید باید با خانوادت حرف بزنه دیگ ادما از سر کنجکاویی یا میل جوانی ...

با خانواده حرف بزنه اخه چی  بگه به خانواده

بعد اینکه بچه ک نیس اخه ۲۴سالشه:/

خوب میگه میخوادش از کی خواستگاریش کنه پ ؟

چم

ولی یچی دیگم عس بابام ایق به اینا اعتماد داره ک نگمم ،همین پسره که میگم بابام سرویس مدرسه بود ی مدت میبردشون شهرستان مدرسه،میگف ایق درسشون خوبه و ....ک برا نمره گریه میکنن

بابامم خیلی خونوادشون رو قبول داره:/

بعد الان بابام نمیگه چرا اومدی خواستگاری دختر من؟

چون تا حالا نشده خونوادش ببیننم و 

انوق بیاد بگه با دخترتون چت کردم و ... بابام دعوام میکنه ک🙂⁦🚶🏿‍♂️⁩

چم ولی یچی دیگم عس بابام ایق به اینا اعتماد داره ک نگمم ،همین پسره که میگم بابام سرویس مدرسه بود ی ...

دیگ الان دور زمونه اشنایی فرق کرده من خودم همسرم اینستگرام اشنا شدیم و چهار ما حرف زدیم و بعدم اومد خواستگاری و‌الان ۶ساله ازدواج کردیم 

اوم میدونمم وای خوشبخت باشی همیشههه⁦❤️⁩

فدات گلم 

شاید خانواده اولش با این ک باهاش ارتباط گرفتی یکم مشکل داشنه باشن ولی خوب از اونجایی ک بابات می‌شناسه شاید نرم بشن حالا اول خودت باید بخوایش  ببینم خوبه یا نه ب شناخت نسبی برس بعد تصمیم بگیر ب خانواده بگید یا نه 

فدات گلم  شاید خانواده اولش با این ک باهاش ارتباط گرفتی یکم مشکل داشنه باشن ولی خوب از اونجایی ...

من ک ارتباط نگرفتم ،فق سعی کردم کمکش کنم که این شماره برا بابام بوده و الان دست منه و بعد این که فهمید دیگه بش پیام ندادم من و هربار خودش پیام داد

خب الان منم بین حرفای ۶ماه پیشش و الان گیر کردم

۶ماه پیش کلی حرفای ناجور زد

الان میگ ک دوست دارم و میخامت

اینم بگم برا اینکه ببخشمش به غلط کردن افتاد و گف ببین چقد دوست دارم ک ب غلط کردن افتادمم و کلی ازم معذرت خواست

خب الان منم موندم کدوم حرفاشو باور کنمم

قبلیا یا الان

من ک ارتباط نگرفتم ،فق سعی کردم کمکش کنم که این شماره برا بابام بوده و الان دست منه و بعد این که فهم ...

🤔نمیدونم والا من بودم میگفتم با خانوادم حرف بزن جا ک بخوام با این حرفش باهاش صحبت کنم و ی رابطه عاطفی شکل بگیره