2777
2789

ما رابطمون ظاهرا خوبه ولی خیلی ازش بدم میاد🥴متنفرررم 

۵۰سالشه همجاشو عمل کرده حتی پیکرتراشی 

از اوناس که دم به دیقه استوری میزاره یه بستنی هم بخوره استوری میکنه از اوناس که جونم عزیزم از دهنش نمیفته فک میکنه خیلی با کلاسه😂

کلا خجالت میکشم به کسی بگم مادرشوهرمع اصلا مناسب سنش رفتار نمیکنه میره بافت صورتی میکنه اخه زن۵۰ساله🤦🏻‍♀️

رفته رو دستش هم تتو کرده🤦🏻‍♀️🤣

با اجازه اسی جان و خانم ها ببخشید تو روخدا تو تاپیک اینو میزارم ولی واقعا حس عجیبی دارم و ب همفکری نیاز دارم شش تاپیک هام تموم شده برای همین تاپیک های بقیه لینک میزاره م 

با سیاست های سایت بیاین تاپیک منم بخونین نظرتونو بگین خیلی مهمه انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11728291/بنظرتون-من-زیادی-حساس-و-سخت-گیرم-یا-

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوبه کههه حالا چون ۵۰ سالشه باید ادای پیر زنا رو در بیاره؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......