2777
2789

۴ روزه میکرونیدلینگ انجام دادم رو گونه هام لک سوخته قهوه ای مانده 

جای جوشام همون جور قرمزه بدون تغییری خدایا. 

پوسته پوسته اصلا نشده اصلا که حتی بریزه

اینا میرن یا میمونن؟ کسی تجربه داره😭

میرن صبور باش

تروخدا راست میگی بخدا خیلی نگرانم ۴ روز گذشته نه تنها جای جوشام قرمزن بلکه لک گونه هم اضافه شده.. اخه اینا که پوست پوست نشدن پس چجوری میرن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا راست میگی بخدا خیلی نگرانم ۴ روز گذشته نه تنها جای جوشام قرمزن بلکه لک گونه هم اضافه شده.. اخ ...

پماد بت داد بزنی به صورتت

من خودم ۴ جلسه انجام دادم

هر‌جلسه همین مکافات داشتم تا ۵ روز اول ک فقط قرمزه بعد کم کم میره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

این فصل مناسب این کار نیست پاییز و زمستان 

اگر سه روز نور نخورده و حمام نرفتی و کرم ترمیم کننده استفاده کردی هر روز ضد آفتاب بزن ترمیم کننده هم بزن صبر کن شاید عمیق انجام داده ده روز طول می‌کشه 

😊😊
پماد بت داد بزنی به صورتت من خودم ۴ جلسه انجام دادم هر‌جلسه همین مکافات داشتم تا ۵ روز اول ک فقط ق ...

تغییری کرد پوستت بعد چهار جلسه؟ فاصله جلسه ها چقدر بود و هر جلسه هزینه اش چقدره؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
پماد بت داد بزنی به صورتت من خودم ۴ جلسه انجام دادم هر‌جلسه همین مکافات داشتم تا ۵ روز اول ک فقط ق ...

اره داد

یعنی واسه شمام اولش لک و تیره میشد؟

من امروز صبح رفتم حمام برگشتم دیدم اصن انگار کدر هم شده با کلی لک...

تغییری کرد پوستت بعد چهار جلسه؟ فاصله جلسه ها چقدر بود و هر جلسه هزینه اش چقدره؟

سال ۹۵ انجام دادم انموقع جلسه ۲۵۰ میگرفت هر دو ماه یکبار

نه والا تغییری نکرد فقط در حد ۲۰ درصد

ولی خوب صورتم زیاد جای جوش داره

ادامه هم داشت یعنی ۶ ۷ جلسه میخواست من دیگه نرفتم

اره داد یعنی واسه شمام اولش لک و تیره میشد؟ من امروز صبح رفتم حمام برگشتم دیدم اصن انگار کدر هم شد ...

اره یادمه خیلی اذیت شدم هی هم سرچ میکردم

این فصل مناسب این کار نیست پاییز و زمستان  اگر سه روز نور نخورده و حمام نرفتی و کرم ترمیم کنند ...

همه این کارهارو انجام دادم.. نه عمیق نزد چون حین کار نه زخم شد نه خون اومد فقط یذره قرمز شد

بعدش پوسته پوسته شدن ریختن؟؟ بعدش پوستت چطور شد

بعدش ریختن بعد یکم احساس صاف شدن و نرم شدن پوست بت دس میده ولی با همون یه جلسه زیاد تغییری احساس نمیکنی