سلام خانوما من ۲۱ سالمه و پریودم فوق العاده نامنظم اصلا پریود نمیشم حتی شده ۶ ماه بگذره پریود نمیشم همش با قرص و امپول سونوگرافی رفتم اصلا تخمک گذاری نداشتم زخامت رحمم بعد سه مال پریود نشدن ۴ بود چیکار کنم یعنی من حامله میشم
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
توکل کن به خدا و یه دکتر خوب برو اما اصلا استرس نداشته باش، همه چی دست قدرت بی انتهای خودشه، بابای من حدود چهل سال پیش تا انگلیس برای درمان ناباروریش رفت اما دکترا بهش گفتن نمیتونی بچه دار شی و دیگه قیدشو زد و هیچ درمانی هم نکرد،اما در کمال تعجب همه دو سه سال بعد مامانم به خواست خدا منو باردار شد و بعد هم برادرم به دنیا امد، اینو گفتم که اصلا استرس به دلت راه نده ، توکل کن و با امید دنبال درمان باش