2777
2789

سلام دوستان

میخواستم بدونم شما چه ملاک هایی برای ازدواج دارید

چه چیزی براتون مهمه یا مثلا چجور مردی یا زنی برای ازدواج می پسندید چه ظاهری چه رفتاری و سلیقه

همه بگید لطفا 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالی خوب ن!عاااالی باشه

ظاهرش خوب باشه قد بلند و اینا

و مهم تر از همه اینکه چشم و دلش پاک باشه و فقط خودمو ببینه،متنفرم از مرد خائن

آنچه که قسمت توست ، از کنارت نخواهد گذشت!(اصنشم چشام سگ ندارن☹️)

خلاصه اش میشه ذات خوب

ذاتش ک خوب و درست باشه

چشم و دلش پاکه

اهل زندگیه

پر تلاشه

مهربون و خوش قلبه

آدم حسابیه خلاصه

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

گرم مزاج باشه😂😂😂😂

عاشقم باشه

ماشین داشته باشه حتما خونه داشته باشه هم ایول دیگ

اخلاقشم شبیه خودم باشه یا بهتر

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

دلم میخواست شوهرم جنتلمن باشه 

دلم میخواست مهربون باشه 

الکی حساس نباشه 

اجازه بده لباس های قرمز و رنگی واسه بیرون بپوشم و ...

برعکس شد همش 

حتی اجازه ندارم تنها برم خرید یا تنها برم بیرون 

ولی وضع مالیش خیلی خیلی بهتر از رویاهام شد 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

با مرد قشنگ وهمه چی تموم ازدواج کنید که اگه بعد ازدواج خودشو گرفت براتون وبی محلی کرد نگین آخه به چیش مینازه مثل الان من.منی که دوران مجردی صدتای شوهرمو محل نمیدادم نمیدونم این چی بود که برام کنار گذاشته بود دنیا. همه قبل ازدواج اخلاقشان خوبه بعدش هم کسی خبر نداره.

❤ 

من نمیخوام دروغ بگم برا همین ظاهرم برام مهمه جدا از باطن 

اول ظاهرشو میبینم دیگ... اول شخصیتش نمیاد جلوم ک اول ظاهرش میاد 

و اگه وایب خوبی بگیرم باهاش آشنا میشم... چون من اگه وایب بد بگیرم کلا همه چی کنسله، البته باید اول باهاش یکم آشنا شم

و خب اعتقاداتش باید مثل من باشه تا حدودی... دین یکی باشه یعنی من ب دین اعتقاد ندارم اونم اعتقاد نداشته باشه...

و نهایت حضانت بچه هارم میخوام هرچند من قرار نیست بچه بیارم... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...