2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم که شوهرش بیزنس من هست و الان توی دبی زندگی میکنن میدونم این پاسپورت و خریده بودن، اون موقع به من گفته بود توکه مجردی 100 هزار دلار میتونی بخری، انگار این پول و باید کلا بریزی به حساب دولتشون و یکی از راههاش بود، میگفت خودشون از طریق خرید ملکی و بالای 200 هزار دلار خردیه بودن، ازش پرسیدم گفت با یه موسسه ایرانی کار کردن و این لینکی بود که برای من فرستاده: https://shariftrip.com/#methods

من دوستم که شوهرش بیزنس من هست و الان توی دبی زندگی میکنن میدونم این پاسپورت و خریده بودن، اون موقع ...

آره راه های اقامت دومینیکا همین کمک به دولت و سرمایه گذاریه

آینده نگر باشید برای یک آینده مالی ایمن.

سلام عزیزانم! 💖

اگر دنبال راهی برای گسترش افق‌های زندگی‌تون هستید، پاسپورت دومینیکا می‌تونه گزینه‌ای عالی باشه. با این پاسپورت، می‌تونید بدون ویزا به بیش از ۱۴۰ کشور سفر کنید، از جمله کشورهای حوزه شنگن، چین، کره جنوبی و سنگاپور. همچنین، امکان درخواست ویزای توریستی ۱۰ ساله برای آمریکا، انگلستان، استرالیا و کانادا رو دارید.

فرآیند دریافت این پاسپورت کمتر از ۶ ماه طول می‌کشه و نیازی به حضور فیزیکی در دومینیکا ندارید. این یعنی می‌تونید از راه دور، بدون دردسر، تابعیت و پاسپورت این کشور رو دریافت کنید.

در مورد هزینه‌ها، بسته به روش انتخابی‌تون (کمک بلاعوض یا سرمایه‌گذاری در املاک)، مبلغ متفاوتی نیاز هست. برای اطلاعات دقیق‌تر، حتما به سایت شریف تریپ سر بزنید

شریف تریپ نماینده رسمی دولت دومینیکا در ایران هست و تا به امروز بیش از ۶۰۰ پرونده موفق در زمینه دریافت شهروندی دومینیکا داشته. با تیم حرفه‌ای و دلسوزشون، می‌تونید با خیال راحت این مسیر رو طی کنید.

اگر سوالی داشتید یا نیاز به مشاوره دارید، خوشحال می‌شم کمکتون کنم. 😊

با آرزوی موفقیت برای همه شما! 🌟