2777
2789

سخت 

باید بخونی دیگه 

چه رشته ای قبول شدی

معلماش خیلی خوبن معمولا البته بستگی داره چه شهری باشه

من تو کل مدتی که تیزهوشان بودم از معلم ریاضی شانس نیوردم یکی از یکی بدتر 

سطح بالا باهاتون کار میکنن

درسا سنگینه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقد اینو میدونم رفیقم امروز بهم گف ک تیزهوشان قبول نشده با اینکه رفیقم خیلی درس خونه و نمرش عالیه

حتما خیلی کم یا خیلی زیاد جواب داده

خیلی ها هستن درسشو عالیه ولی قبول نمیشن چون هنر ول کردن سوال رو ندارن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من ریاضی قبول شدم ولی همه گفتن سخته منم می ترسم برم بمونم وسطش

برو 

ریاضی خوبه برو

باهات کار میکنن بهترین رشته میاری بهترین شهر

تو ریاضی واقعیتش حداقل دوران ما اونقدر رقابت نبود بچه ها راحت تر بودن

پس‌نگران نباش 

ولی درسا خیلی سخته ولی خب مهم اینه بهترین دانشگاه قبول میشی

برو  ریاضی خوبه برو باهات کار میکنن بهترین رشته میاری بهترین شهر تو ریاضی واقعیتش حداقل دورا ...

ارع ریاضی چون کسی زیاد نمیره رقابت کمترع بعد میگن چون مدارس تیزهوشان همه با هم رقابت می کنن یجوری دوست نیستن و با هم دشمنن و سخت با هم دوست میشن و اینجور چیزا

ارع ریاضی چون کسی زیاد نمیره رقابت کمترع بعد میگن چون مدارس تیزهوشان همه با هم رقابت می کنن یجوری دو ...

اصلا اصلا این مزخرفات گوش نکن

من مدرسه عادی هم بودم اینقد خودشیرینن که تو این مدارس عادی و غیر انتفاعی هست هیچ جا نیست

اتفاقا اینقد بچه ها خوبن و پایه چون فشار رو همتون هست اینقد پایه آن امتحان لغو کنید و ... 

اینقد ما تقلب کردیم و دست به یکی یادش بخیر 

اتفاقا بچه های مدارس سمپاد خیلی بهترن مثل بچه های مدرسه دیگه زیاد درگیر دوست پسر و تیغ زدن دستو مسخره بازی و حاشیه نیستن واقعا من خودم یادمه بهترین دانش اموزا از لحاط و ادب و شخصیت رو داشتیم چقدرم خوش میگذشت چقد با جنبه بودن بچه ها چقدر شوخی و مسخره بازی داشتیم خاطراتم زنده شد

یسریا البته هستن جوگیرن ولی فضای کلاس عالیه حداقل برای من اینجور بود

من هنوزم با دوستام در ارتباطم 

چقدر خوب بود واقعا 

بهترین همکلاسی ها

فقط مشکل سنگینی درسا بود

اصلا اصلا این مزخرفات گوش نکن من مدرسه عادی هم بودم اینقد خودشیرینن که تو این مدارس عادی و غیر انتف ...

مرسی بابت حرفات 

منم تصمیم گرفتم برم دعا کن که بتونم :)

ارع ریاضی چون کسی زیاد نمیره رقابت کمترع بعد میگن چون مدارس تیزهوشان همه با هم رقابت می کنن یجوری دو ...

نه اتفاقا اونقد باهم صمیمی هستیم کل کلاس با هم اکیپیم ولی رقابت هم زیاده

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕

بعد اینکه مدرسمون خیلی فضای سالم و قشنگی داره همه خرخون و بشدت زرنگن ولی مثلا اونقدر پایه ایم که چندین بار امتحانارو کنسل کردیم تو امتحانا تقلب کردیم😂

بچه های کلاس هم اونقدر سطحشون بالاس که تو امتحانا و کلاسای بیرون نفر اولیم ( اینو گفتم بدونی که اصلا تیزهوشان و از دست ندی چون خیلی سطحت بالا میره)

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕

من درس میخونم 

راضی ام😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم