2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری چاق میشم؟

155 بازدید | 24 پست

صبحانه نمیخورم کلا

ولی درطول روز زیاد میخورم و ورزش هم میکنم بدنسازی

امروز مثلا استانبولی و ماست خوردم 

بعدش یدونه نون باگت و الویه

یدونه موز

الان میخام دوتا تخم مرغ اب پز کنم

شامم استانبکلی و ماست

بعد شام دوتا سیب زمینی کوچیک ابپز میکنم با سس مایونز میخورم

میخام صبحانه ژله و شب موقع خواب بستنی بخورم ازین ب بعد

بنظرتون وزن میگیرم؟

راستی وزنم ۵۶ قدم ۱۶۴ اما چون استخونم سنگین و پره توپر ب نظر میام میخام چاقتر شم

بنظرم خوبی🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که چرا چاق شی

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

کجا جا میدی حالا این خوراکی ها رو

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
لاغر میستم اما یخورده دوسدارم تپل تر بشم🥲

حالا من بعضی وقتا اینقد خودمو گشنگی میدم ک چاق نشم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
🥲😂😂😂نکن

فوبیاشو دارم💔😩