2777
2789
عنوان

کسی اپلیدی استفاده میکنه؟

120 بازدید | 23 پست

میخوام اپلیدی بگیرم ولی موندم بگیرم یا نه 

به نظرتون مو رو کلفت نمیکنه؟ 

مثل ژلت نیست؟ 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من برای دست و پام از اپیلیدی استفاده میکنم نه ریشه ی مو رو سست و ضعیف میکنه ولی ضخیم نمی کنه فقط یه اشکال داره اونم اینه که باعث موی زیر پوستی میشه یه کم 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
ژیلت که مو رو کلفت نمیکنه فقط چون اون نوکش رو میبری قطور به نظر میرسه من اپیلیدی دارم، خیلی ...

به دردش کار ندارم چون موم هم بزنیم باز کلی درد میکنه فقط اینکه خوب باشه وخوب تمیز کنه برام مهمه

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
سلام من برای دست و پام از اپیلیدی استفاده میکنم نه ریشه ی مو رو سست و ضعیف میکنه ولی ضخیم نمی کنه فق ...

خب با موی زیر پوستی چیکار کنیم؟ 

به دردش کار ندارم چون موم هم بزنیم باز کلی درد میکنه فقط اینکه خوب باشه وخوب تمیز کنه برام مهمه

فکر می‌کنی اوایلش دردش زیاده ، زیر بغل که برا من خون میزد ، ولی من خیلی سال استفاده کردم الان دردش خیلی خیلی کم احساس میکنم 

اگه برای بیکینی میخوای که اصلا خوب نیست نمیتونی برای بیکینی استفاده کنی

نه اون رو که اصلا میترسم

والا راستش رو بگم با ناخن یا موچین درشون میارم 

زن داداش منم همین کار میکنه با موی زیرپوستی😂

فکر می‌کنی اوایلش دردش زیاده ، زیر بغل که برا من خون میزد ، ولی من خیلی سال استفاده کردم الان دردش خ ...

اها مرسی بابت راهنماییتون😘