2777
2789

دکترم داد مشکل معده دارم

زدم گوگل تاپیک های قبل نی نی سایتو خوندم ترسیدم 

برای سلامتی نامزدم که سربازه میشه صلوات بفرستید هرکس صلوات فرستاد اجرش با امام حسین باشه🥺A❤💍(کاربر اقا بهم درخاست بده سریع به نی نی یار میگم تعلیق بشه حالش جا بیاد😒)از وقتی نامزدم رفته عصبی شدم اگه یهو پاچه گرفتم درک کنید☹💔

برای اسهال خوردم لعنتی خیلی موثر بود 

برای حالت تهوع دمیترون و اندانسترون خوب بود

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای اسهال خوردم لعنتی خیلی موثر بود  برای حالت تهوع دمیترون و اندانسترون خوب بود

واقعا

خیالم راحت شد 

من دیشب دوتا قرص خوردم یکی این بود یکی کپسول فرومیلید 500 کلاریترومایسین که بهم نساخت حالا از دیشب استرس و اضطراب دارم نمیدونم ماله کدومه

برای سلامتی نامزدم که سربازه میشه صلوات بفرستید هرکس صلوات فرستاد اجرش با امام حسین باشه🥺A❤💍(کاربر اقا بهم درخاست بده سریع به نی نی یار میگم تعلیق بشه حالش جا بیاد😒)از وقتی نامزدم رفته عصبی شدم اگه یهو پاچه گرفتم درک کنید☹💔