2777
2789
عنوان

کسایی که پسر دارند بیاید

253 بازدید | 18 پست

خانم ها چرا میگن بعد از ختنه با حلقه پوست بکشید پایین و بعد زیر کلاهک بشورید 

پوستی نیست چیو بکشیم پایین 😐

مگه همون پوستی که موقع گذاشتن حلقه دکتر با چاقو میبره نیست دیگه وقتی بریده شده چیو باید عقب کشید و شست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ختنه با حلقه مثل روش سنتی نمیشه یه مقدار پوست میمونه .منم ب این روش ختنه کردم . تا یه سال مرتب موقع شستنش کیم پوستش رو میکشیدم چیزی زیرش جمع نشه . کلا این روش ختنه یکم متفاوته

من که اصلا اینکارو نکردم حتی دلم نمیومد نگاش کنم چه برسه دست بزنم تا میدیدم گریم میگرفت هردفعه هم جی ...

عزیزم شما بعد از ختنه تا مدت ها وازلین استفاده نکردید ؟ من نمیدونم الان باید وازلین استفاده کنم یا نه ترسیدم 

عزیزم ختنه با حلقه مثل روش سنتی نمیشه یه مقدار پوست میمونه .منم ب این روش ختنه کردم . تا یه سال مرتب ...

الان پوستی نیست باز بکشم موقع شستن؟ بعد عزیزم شما هربار با وازلین چرب میکردید؟ من سودوکرم استفاده میکنم باید وازلین بزنم؟

عزیزم شما بعد از ختنه تا مدت ها وازلین استفاده نکردید ؟ من نمیدونم الان باید وازلین استفاده کنم یا ن ...

من کلا از وازلین استفاده نمیکنم از پماد چشمی و کالاندولا استفاده میکنم پماد چشمی هم بعد از پنج روز زدم چون خیلی قرمز شده بود