2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم؟

221 بازدید | 20 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید :

من قبلا کمی تنبلی تخمدان راست داشتم که با متفورمین برطرف شد و ماه پیش که دکتر سونو کرد گفت مشکلی نیست تقریبا ۲ سال پیش یه سقط تو هفته ۷ داشتم و بعد از اون هم خیلی ترس و نگرانی داشتم که دوباره بخوام باردار بشم تا اینکه ۲ ماه پیش تصمیم به اقدام گرفتیم خودم و همسرم رفتیم چکاپ و دکتر گفت فقط ویتامین دی من ۲۵ هست و تیروئیدم هم کم کاره و عدد ۵ هست که الان برای تیروئید تحت درمانم و قرص میخورم و ویتامین دی۳ دوهزار هم روزی یکی میخورم و شب هم یک عدد کوالی فول

مت پریودام منظمه و ۳۰ الی ۳۱ روزه هست 

این ماه روز دوازدهم و چهاردهم و شانزدم و بیستم دوره اقدام داشتم الان علائم خاصی ندارم فقط کمی کسل و خواب آلودم البته رودل و نفخ هم دارم و دور ناف هم کمی سفت میشه بعضی وقتا و شکمم یه کوچولو سفت شده به نظرتون برای قرصا هست با نه واقعا داره یه اتفاقاتی میفته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز چند روز تا موعدم مونده استرس داشتم خواستم ببینم قبل موعد علائم زیادی داره یا نه میتونه بدون ...

عزیزم گلاب به روت من علائمم فقط نفخ و یبوست بود 

یه هفته به پریودی بی بی چک زدم هاله انداخت سریع رفتم آزمایش دادم ولی منفی بود 

دیگه فک میکردم بی بی کاذب بوده خطا داده ۲ روز مونده به پریود بی بی زدم باز هاله انداخت 

نزدیک پریود علائم پریودی داشتم همش حس میکردم پریود شدم چک میکردم خودمو ولی میدیدم ترشحه خیلی ترشح داشتم الانم دارم آبکی و گاهی خیلی کم سفید یه روز بعد موعد آزمایش دادم بتام مثبت شد😍❤

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
من الان هفته ۱۰ هستم یه روز پر از علائمم یه روز هیچی علائم ندارم

جدا؟؟؟

من خیلی حالت تهوع دارم روزی یکی دو مرتبه بالا میارم.

امروز یکی از آشناهای قدیمیون منو دید اصلا شکم ندارم هنوز از رو صورتم فهمید باردارم میگفت چشات پف کرده دماغت پهن شده🥺

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
جدا؟؟؟ من خیلی حالت تهوع دارم روزی یکی دو مرتبه بالا میارم. امروز یکی از آشناهای قدیمیون منو دید ا ...

اخی عزیزم… واکنش بدن هرکس به بارداری متفاوته 

من سر دخترمم هم اصلا تهوع نداشتم