2777
2789
عنوان

اونایی ارتودنسی کردن

157 بازدید | 24 پست

بعد از ارتودنسی ک بخواد براکت ها رو برداره بجز اون هزینه ای ک دادیم بازم پول میگیره؟؟

بعضیا میگن بعد اینکه براکت ها رو برداشت دندونو قالب گیری میکنه و یه قالب بهت میده ک اون هزینه داره درسته؟؟؟

بچها من فقط دوتا دندون جلوییم جلو هست..منم نیاز ب ارتودنسی دارم؟؟؟نامرئ نمیسه بزنن؟؟؟😓💔

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال 95 ارتودنسی کردم نه برای اون هزینه جدا نگرفت 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
من از دکتر پرسیدم اصلا نفهمید من چی میگم گفت یه سیم میزارم پشت دندون اون نزدیک ۸۰۰ تا یه تومن هزینه ...

قالب شفافه بله

از من رو همون هزینه کلی که پرداخت کردم بود

کاربری دست دو نفر میباشد❗    
نمیدونم والا خیلیا ادتودنسی کردن سال ۹۳ میگفتن بابت اون قالب ازم ۱ تومن گرفته اگ بخواد الان بگیره خی ...

من هزینه جدا ندادم 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
باید بپرسی الان خیلیا پلاک نامرئی میزنن

تاثیری داره؟؟؟برای برگردوندن دوتای جلویی؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.