2777
2789
دقیقا مث من دعا دعا میکنم زودتر برم سرخونه زندگی خودم ماهی یبار ریختشونو ببینم

ان شاالله زودتر بری❤

من که خونه مو ول کردم رفتم پیش مامانم🙂

چون دیگه تحمل اینهمه عذابو استرسو نداشتم

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
اره اما چیزی که هست هیچوقت بینشون دخالت نکردم حتی اگر حرفی از من به شوهرم زدن و من دیدم به روشون نیا ...

من هنوز عقدم مجبورم زیاد برم اونجا برم سرخونه و زندگیم ماهی یبارم نمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضر و موافق 🙃

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

اتفاقا الان خوبه عقدی بزار بری سر خونه زندگیت بخاطر شوهرت بیشتر باید ببینیشون

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

من به قدری از مادر شوهرم متنفرم‌که اگه جلوم بمیره کمکش نمیکنم 

خیلییی بیشعوره چند روزه از شدت استرس تپش قلب‌گرفتم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
وای نه من تحمل اینا رو ندارم 

خونه ت نزدیکه بهشون؟

چرا مجبوری؟ زیاد نرو بیرون همو ببینید بعد هر کس بره خونش یا اون بیاد خونه شما، رفت و آمد زیاد تو دوران عقد باعث بی عزت شدن دختر میشه 

من به قدری از مادر شوهرم متنفرم‌که اگه جلوم بمیره کمکش نمیکنم  خیلییی بیشعوره چند روزه از شدت ...

منم خیلی ازش کینه دارم الان مجبورم برم خونش همش بی محلی میکنه بهم کلا آدم بیشعوریه