اگر اینان مسلمان اند خدایا کافرم گردان متخصص گزاشتن مژه موقتزبان انگلیسیاشپزی مدرنرانندگی یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شدهاگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم. اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری. برای گریه های بی وقفه
من هنوز عقدم مجبورم زیاد برم اونجا برم سرخونه و زندگیم ماهی یبارم نمیرم
اتفاقا الان خوبه عقدی بزار بری سر خونه زندگیت بخاطر شوهرت بیشتر باید ببینیشون
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
من به قدری از مادر شوهرم متنفرمکه اگه جلوم بمیره کمکش نمیکنم
خیلییی بیشعوره چند روزه از شدت استرس تپش قلبگرفتم
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏