2777
2789

برای ازدواج با عشقم اسمش ایمان اسمم ایدا خیلی دعام‌کنید 

خوندم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خوندم انشالله خدای مهربون  حاجت دل هممون رو بده الهی امین 🤲🏻

لطفا برای من  دعا کنین کارهای وامم راحت و سریع جور بشه  ممنون 

هر کی دعا کرد لایک کنه براش  صلوات می فرستم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

پیرو تاپیک قبلت استارتر

اون آیات ها اینجور که شما میگید و ترجمه شدن نیستش و مبالغه سایت هاس برای به کرسی  نشوندن حرفشون هیچ جا تو قرآن نگفته زن رو بزنید

در برابر گناهی که انجام میشه مجازاتی تعیین کرده

چون دوره ای که قرآن نازل شد دوره جهالیت اعراب بود و خیلی کارها میکردن تو اون دوره چه زن چه مرد.

همین قرآن که تو اون سایت ها با این توضیحات میخوان بگن قرآن اشکال داره سوره کوثر رو توش داره که در اون به پیامبر میگه "تو مقطوع النسل نیستی" چون پیامبر صاحب فرزند دختر شدن و دختر هارو اون موقع زنده به گور میکردن

کاربر خاموشی که روشن شد.

و این که قرآن خودش معجزه هستش چرا چون پیامبر سواد خوندن و نوشتن نداشتن

بعد این همهههه سال هم از ظهور قرآن هیچکس نتونسته یک آیه مثل آیه های قرآن بیاره. چه برسه یک سوره.

کاربر خاموشی که روشن شد.
پیرو تاپیک قبلت استارتر اون آیات ها اینجور که شما میگید و ترجمه شدن نیستش و مبالغه سایت هاس برای به ...

عزیزم من درمورد اون ایه ک گفتن نمیدونم زن رو بزنید نگفتم فدات یکی دیگه بود 

عزیزم من درمورد اون ایه ک گفتن نمیدونم زن رو بزنید نگفتم فدات یکی دیگه بود 

ببخشید🌺🙏🏻

منطورم این بود که اون آیاتی که کس دیگه فرستاده بود تو تاپیکت و توش گفته بود تو قرآن گفتن زن رو بزنید درست نیست

کاربر خاموشی که روشن شد.