2777
2789
عنوان

بچه ها ی پیام عاشقانه بفرستین بفرستم براشوهرم خیلی وقته باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 24 پست
بگو ماشین بخره خودت برو منم شوهرم عادت نداره منو ببره و بیاره و منم خوشم نمیاد که اینکارو بکنه حال ...

ماشین تو خونه زده اجازه نمیده باهاش برم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ قصدش ادب کردن شماس یه جور دیگ اشتی کن پیام عاشقانه نفرست خواستع غیرمنطقی نخواسی ازش  خان ...

خانواده م میگن این همینه از اول عاشقانه ازدواج کردی بااین که میدونستی افسرده س دو بچه هم اومد وسط گف عصر حرف می‌زنیم باهاش نخواس زندگی رو بره گمشع

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
همچین آدمی ارزش پیام عاشقانه نداره کم محلش کن خودش میاد دورت

دلم خوووووووووونه دم خودشو خواهرای دیوونه ش

ب حرف خانوادت گوش بده مردی ک وظیفه شو نمیدونه بقیه باید یاداوری کنن بهش 

تاببینم اگ بگ نمیخوام ای زندگی رو تمامش میکنم بریدم دگ