2777
2789

چن روزه درست حسابی نمیاد حتی خونه حتی غذامم نمیخوره دعوامون خیلی بالا گرفته ی پیام عاشقانه بگین بفرستم ببینم تاشب چی بشه

بیشتر بحث رو این بود ک من میگم یا ببرم بیرون یاهم نمیتونی پول بزار با آژانس برم جایی و سر این چیزا دعوامون در حدی بزرگ کرده ک باخانواده م پیام داده بیاین دست دخترتون بگیرین ببرین دیوونم کرده ای بخت من تو خلا بره 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم با پیام درست نمیشه بزار چند وقت از هم فاصله بگیرین درست میشه خود ب خود با گذر زمان اگر کینه ای نباشه شوهرت

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879