2777
2789

اولیش رو خودم میگم

تو شهر ما یه خانم بود که خیلی مذهبی و باایمان بود و 7 تا دختر داشت و بچه هشتمش رو حامله بود (تو فرهنگ شهر ما تا زمانی که فرد پسر دار بشه بچه بدنیا میاره)

خب خلاصه این خانم میره سونوگرافی بهش میگن بچه ات دو تا دست نداره و باید سقطش کنی ولی چون خانمه خیلی خیلی مذهبی بوده مخالفت کرده با سقط و کلا از خونه رفته بود بیرون و به یه زیارتگاه معروف رفته بود و ۹ ماهش رو اونجا زندگی کرده بوده

خلاصه روز زایمان رسیده بود و دکترا همه از دیدن صحنه شاخ درآورده بودن

یه دوقلو دختر و پسر بدنیا آورده بود که پشت بهم قرار گرفتن و دستهای همو گرفتن.

این خانم الان 8 تا دختر و 1 پسر داره

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ماه پیش تواتوبان باسرعت۲۰۰تا شب ساعت۱۰به طور معجزه آسایی ازتصادف جون سالم بدربردم فقطططططط معجزه بود.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

فقط سوال اینجاست چنین خانومی ک بخاطر حرف مردم اینهمه بچه میاره و قدرت اختیاری از خودش نداره چطور شده برا این مسئله ب این مهمی واکنش نشون داده و تونسته از خودش یه اختیاری نشون بده گفته من نمیخوام سقطش کنم؟ 

من با این جمله زندگی میکنم، زور خدا از همه بیشتره🍃

من کلاس دوم که بودم یه ماشینی که خیلی مشکوک بود سر کوچه مون بوق زد که کوچولو سوار شو و مدرسه رو به ما نشون بده کجاست من فقط یه لحظه تو دلم افتاد باید از مامانم اجازه بگیرم همین که گفتم نه و دوییدم سمت خونه مون ماشینه گازش رو گرفت و رفت

الآن میگم خدایا شکرت چون واقعا مشکوک بودن بچه ای هم تو ماشینشون نبود

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅