2777
2789
عنوان

خستم..

74 بازدید | 12 پست

همش تو فکر اینم کاش جایی بود دور از همه ی آدما ول میکردم میرفتم بقران کم آوردم شوهرم خیلی اذیتم میکنه امروز سر ناهار بیخودی سگ گرفتش پرید تنم داد و بیداد کرد از خونه بیرونم کرد اومدم خونه بابام اینجام راحت نیستم چون شدم غصه ی رو دلشون خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدتر هرشب سرمو روی بالش میزارم میگم کاش اگه قراره زندگی اینجوری بمونه دیگ بیدار نشم

اخه مگه گناهمون چیه که خوشی بهمون نیومده تا چقدر دیگه باید عذاب بکشم و اشک بریزم 

اخه مگه گناهمون چیه که خوشی بهمون نیومده تا چقدر دیگه باید عذاب بکشم و اشک بریزم 

چی بگم والا همیشه تا اومدم احساس خوشبختی کنم سریعا همه چی عوض شده

دیگ وقتی اتفاق خوبی ام برام میفته میترسم چون میدونم نمیمونه

همش منتظر یه معجزم ایشالا برای شماهم اوضاع خوب شه

منکه دیگه شدم مرده متحرک هیچ جوره ام امیدوار نمیشم چون ۷ سال عمر و جوونیم و زندگیم حروم شد پای یه آدم عوضی روانی .. خیلی دلم میسوزه واسه خودم