2777
2789
عنوان

از دست این فامیلای بدجنس چه کنیم ...

348 بازدید | 18 پست

سلام دوستان گل 

عزیزان قضیه از این قراره که چند وقت پیش عروسی عمم بوده بوده که چون شوهرش از یه شهر دیگه بود برا جهاز برون که کامیون آوردن خواستن جهاز ببرن پدرم هم با خواهرش میخواست بره تا اونجا

من چون کنکور دارم نرفتم خواهرم که از من کوچیکتره باهاشون رفت بعد..

البته تو اون شهر عموم هم زندگی میکنه که پدر و خواهرم شب میرفتن اونجا حالا صبح که همه دور کارا عروسی و چیدن جهاز بودن خواهرم پیش زن عموم میمونه و این زن عموی واقعااا بدجنس میاد به خواهرم میگه مامانت تو رو نمیخواست(خواهرم بچه دومیه ) چون مامانت دختر نمیخواست موقعی که اومدی دنیا فقط گریه میکرد منم به مامانت گفتم تورو بده به من قبول کرد اما تورو بردم تا سر کوچه اومد دنبالم پشیمون شد ( در حالی که مادرم دو ثانیه هم نمیتونه ازمون جدا باشه) 

حالا خواهر ساده ی منم باور میکنه ( دختر درونگرایی هم هست و زیاد حرف نمیزنه ) تا چند روز حالش بد بود حتی روز عروسی ایقد حالش بد بود تب کرده بود ما هم خو بیخبر از همه چی فکر کردیم سرما خورده 

دیگه تا این حد این موضوع اذیتش میکرد که اومد به خالم گفت چون با خالم خیلی راحته که خالم با هزار قسم که مامانت هیچ وقت یه همچین کاری نکرده حتی موقعی که بچه بودین مامانت اگه میرفت جایی اصلا شمارو پیش فامیل بابات نمیسپرد حتییییی یه بار فقط میومدین پیش خودم 

که چند روز بعدش اومد به منم گفت 

تا آجیم آروم گرفت الهی بمیرم برا دلش چی کشید تو اون مدت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا اتفاق افتاده😈

ولی خیلی سخت میگیرید کاش خواهرت همونجا میگفت واااای چه خووووب که مامانم منو نداد به شما، باید برم پاهاشو مچ کنم زندگیمو نجات داد😉

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

برو جلوی عموت بهش گو زنعمو بیماری نازاییت خوب شد آخه فکر کنم با توجه به چیزایی که برای خواهرم تعریف کردی در سر داشتی که از کسی بچه بگیری امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی و بشین حرف هایی که زنعموی بیشعورت زده رو به عموت بگو

چ عفریته ای 😐😂🎈 حالا چی بهش میرسید ک اینو گفته😐☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خب شاید واقعا اتفاق افتاده😈 ولی خیلی سخت میگیرید کاش خواهرت همونجا میگفت واااای چه خووووب که مامان ...

نه اصلا غیر ممکنه 

همین الان هر وقت به مامانم میگه به یکی از دخترا بگو بیاد پیشم به یه بهونه ای نمیزاره بریم پیشش 

خودش دختر نداره کلا با کامانم خییییلی حسادت میکنه 

میگما باز خوبه گفته تا سرکوچه بردیمت امد گرفتت نگفته تا الان بزرگت کردیم زندگیمون زیبا بود الانم داری از خونشون برمیگردی رفته بودی مهمونی 

انقدر دیوانه ست و چرت و پرت گو ممکنه اینارو هم میگفت خو

برو جلوی عموت بهش گو زنعمو بیماری نازاییت خوب شد آخه فکر کنم با توجه به چیزایی که برای خواهرم تعریف ...

عموم هم گناه داره واقعا گرفتار این شده 

خودشم میدونه  زنش چه عفریته ایه