2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه

سلام خوبید ببخشید شما واسه سینه سومتون چیکار کردین  هنوز درد دارین؟ منم زیر بغل سمت راستم تپله  وقتی دستم اویزون میکنم و سوتین میزنم اویزون میشه  مدتیه درد  دارم 

سلام خوبید ببخشید شما واسه سینه سومتون چیکار کردین  هنوز درد دارین؟ منم زیر بغل سمت راستم تپله ...

والا من میترسم برم سونو.دردش همیشگی نیس .مثلا یه هفته درد داره یه ماه نداره .چند روز پیش هم یه ماما معاینم کرد گفت این توده نیس از بافت سینه هس.گفت اگه درد داره یه سونو برو اما توده نداری

سلام عزیزم 

منم این مشکلو دارم واسه شما خوب شد؟ یا جراحی کردید

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

نه همونجور مونده .مال شما چه شکلیه ؟

واسه من اندازه گردو هر دوطرف زیر بغلمه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

واسه من اندازه گردو هر دوطرف زیر بغلمه

تو بارداری بوجود اومد ؟تو خانوادتون کسی نداره؟من پارسال تابستون رفتم سونو گفت مشکلی نیس ولی هر شش ماه سونو بده و هر یک سال مامو‌گرافی

تو بارداری بوجود اومد ؟تو خانوادتون کسی نداره؟من پارسال تابستون رفتم سونو گفت مشکلی نیس ولی هر شش ما ...

نه باردار نبودم تازه ازدواج کردم به وجود اومد الان یه ۷ سالی میشه هست 

همون اولش یه بار رفتم دکتر سونو نوشت 

بعد دکتری که سونو میکرد گفت چیز خطرناکی نیست منم دیگه از ترسم جواب آزمایشو حتی نبردم به دکتر نشون ندادم 

درد هم نداره فقط ظاهرش بده 

بچه هام فعلا کوچیکن یکم بزرگتر بشن میرم عمل میکنم 

نه باردار نبودم تازه ازدواج کردم به وجود اومد الان یه ۷ سالی میشه هست همون اولش یه بار رفتم دکتر سون ...

اتفاقا منم جواب سونو رو نبردم پیش دکترم چون سونوگراف گفت توده نیست و سینه سومه و نگران نباش

نه باردار نبودم تازه ازدواج کردم به وجود اومد الان یه ۷ سالی میشه هست همون اولش یه بار رفتم دکتر سون ...

اگه عمل کنی خوبه چون خدای نکرده اگه زمانی  توی سینه توده دربیاد از از سینه سوم هم درمیاد 

تو دستت رو میاری پایین حالت آویزون میشه ؟میبزی بالا  عین گردو برجسته میشه؟مال من اینجوریه 

تو دستت رو میاری پایین حالت آویزون میشه ؟میبزی بالا عین گردو برجسته میشه؟مال من اینجوریه

آره واسه منم دقیقا همینجوریه

لعنتی ظاهرش خیلی بده روان آدمو به هم میریزه 

من پارسال که رفتم دکتر گفت هزینش ۱۲ تومن میشه تا سال دیگه حتما خیلی بیشتر هم میشه 

کاش بیمه لعنتی حداقل یکم از هزینشو میداد ولی جزء عمل های زیبایی به حساب میاد هیچی نمیده 

واقعا لعنت بهشون این از هر عملی واجب تره 😩