2777
2789
عنوان

من خیلییی بدبختم💔💔💔

362 بازدید | 17 پست

من امسال انتخاب رشته دارم و میخواستم برم گرافیک فنی حرفه ای و مطمئن بودم از انتخابم چون هم خیلی خیلی توش استعداد داشتم هم علاقه زیاد 

ولی بیشتر که راجبش تحقیق کردم فهمیدم هزینه هاش خیلی خیلی بالاهست و ما هم از اون خانواده های پولدار نیستیم ، بابام آدم بی پولی نیست اما پولش فقط واسه بقیس! فقط بلده به بقیه پول قرض بده و اصلا فکر بچه هاش و خانواده خودش نیست! حتی بیست تومن هم بهم نمیده چه برسه بخواد وسایل و دوربین واسم بخره 

به همین خاطر من مجبورم برم رشته ریاضی چون ریاضیم خیلی قویه ولی علاقه خاصی بهش ندارم و اینم میدونم که ریاضی راهنمایی با دبیرستان قابل مقایسه نیس ولی خب چاره ای ندارم

آخه چرا دنیا باید اینقدر ناعادلانه باشه😭😭😭😭😭😭چرا نباید بتونم برم دنبال علاقم سه سال باید زجر و عذاب بکشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

سطح دغدغه تو دوست دارم البته حق داری عزیزم من همین تو بودم همین جور بودم تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که هر چه قدر بزرگ تر بشی و بری جلوتر اینقدر زندگی سخت و سخت تر میشه که این موضوع اصلا اصلا تو یادتم نمیمونه هروقت هم بهش فکر کنی خنده میگیره که چقدر دغدغه ساده ای داشتی غصه نخور بزار هر چی شد بگذره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اتفاق برای دوستم از دوران دبستان باهم بودیم هم افتاد باباش هزینه نکرد

اونم ریاضی خوند آزاد قبول شد هزینه نکردن براش شهرستان قبول شد هزینه نکردن براش فقط برای برادرش همه جور کاری کردن

سطح دغدغه تو دوست دارم البته حق داری عزیزم من همین تو بودم همین جور بودم تنها چیزی که میتونم بهت بگم ...

عزیزم شاید از نظر تو چیز بزرگی نباشه ولی واقعا مهمه 

من بخاطر خانوادم نمیتونم رشته مورد علاقمو برم و باید تا آخر عمر حسرت بخورم 

آخه چه کاری  سیاه قلم بلدم ولی واسه فامیل کار میکنم پولمو نمیده

عزیزم بدون پول برای هیچ کس کار نکن

اگر هم سیاه قلم نمیشه، ببین چه کار دیگه ای هست بالاخره یه چیزی پیدا میشه که دستت رو بگیره بتونی وسیله های مورد نیاز رشته ات بگیری

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
سطح دغدغه تو دوست دارم البته حق داری عزیزم من همین تو بودم همین جور بودم تنها چیزی که میتونم بهت بگم ...

به نظرم مشکلات بعدی زندگی به خاطر همین مسائل کوچیک سن کم پیش میاد

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
عزیزم بدون پول برای هیچ کس کار نکن اگر هم سیاه قلم نمیشه، ببین چه کار دیگه ای هست بالاخره یه چیزی پ ...

سطح کارمم خیلی بالاس و واسه هرکدومشون خیلیییی وقت و زحمت میذارم 

خودمم دوست ندارم واسه فامیل کار کنم ولی بابام مجبورم میکنه

سطح کارمم خیلی بالاس و واسه هرکدومشون خیلیییی وقت و زحمت میذارم  خودمم دوست ندارم واسه فامیل ک ...

ای بابا🙁

نمیتونی توی مجازی کار هات رو به آدمای غریبه بفروشی؟