2777
2789

دکتر تشخیص بارداری خارج رحمی داده گفت سونوی شکمی برو رفتم گفت فولیکول ۱۳ تو تخمدان چپ داری و چون بتا رفته بالا سقط شده خارج رحمی نبوده

چه علائمی داری منم ۴ هفته هستم درد داشتم رفتم سونو داخلی انجام داد گفت یه سری دارو بخور هفته دیگه ازمایش بتا بده دوباره با سونو شکمی ببینم قلبش تشکیل شده یا خارج رحمه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خارج بود که میدیدم تو سونو عزیزم بعدم اون خیلی درد داره

دکتر سونو گفت دوباره بتا رو تکرار کن اگه بالا بود سونوی داخلی ولی دکتر خودم سونوی داخلی کرد گفت یه لکه فقط دیده میشه گفت می‌نویسم برو بیمارستان، ولی دکتر سونو گفت انگار سقط شده رفته آخه من خونریزی شدید نداشتم کمی دل درد و الان دو روزه خونریزی دارم ولی نه زیاد امروزم درد نداشتم اصلا

چه علائمی داری منم ۴ هفته هستم درد داشتم رفتم سونو داخلی انجام داد گفت یه سری دارو بخور هفته دیگه از ...

لکه بینی و کمی درد شکم ولی لکه بینی به خونریزی تبدیل شده قبلاً خون مونده بود الان انگار مثل پریودی شده ولی نه بشدت پریودی

یعنی اگه بتا افزایش پیدا کنه بده ؟؟

تو بارداری نرمال هر ۴۸ ساعت باید دو برابر بشه مال منم همینجور بود ولی حداقلش بود خونریزی هم که دارم الان نمی‌دونم این افزایش بتا چه علتی داره بخاطر خارج رحمیه یا اصلا باردار نبودم علت دیگه ای داره بارداری خارج رحمی دیر بجنبی لوله ها رو آسیب میرنه گاهی هم باعث پاره شدن لوله و خونریزی داخلی میشه منم از این میترسم

تو بارداری نرمال هر ۴۸ ساعت باید دو برابر بشه مال منم همینجور بود ولی حداقلش بود خونریزی هم که دارم ...

خب منم چون خیلی درد داشتم رفتم سونو داخلی انجام داد میخواستم ببینم خارج رحم هست گفت فعلا  خیلی ریز هیچی معلوم نیست دارو بخور تا هفته دیگه ببینم چی میشه بهم دوفامد ویه دارو مکمل و شیاف داده یعنی امکانتش هست باردار نباشی و مثبت نشون بده یعنی علت دیگه داره ؟

خب منم چون خیلی درد داشتم رفتم سونو داخلی انجام داد میخواستم ببینم خارج رحم هست گفت فعلا  خیلی ...

همینو من نمیدونم به من هیچ دارویی نداده همون اول که بتا رو دید گفت خارج رحمه اگه باشه و وایسم بزرگ بشه که دردش شروع میشه باید برم بیمارستان من خونریزی دارم شما خداروشکر نداری تو خارج رحم بتا میاد پایین 

همینو من نمیدونم به من هیچ دارویی نداده همون اول که بتا رو دید گفت خارج رحمه اگه باشه و وایسم بزرگ ب ...

والا نمیدونم منم موندم حالا تا هفته دیگه توکل به خدا هر چی خودش بخواد

به من گفت یه چیزی اندازه عدس دیده میشه من که والا سر در نمیارم 

واسه شما تو رحم دیده من تو سونوی شکمی هیچی ندید و گفت فولیکولم داری یعنی چند روز دیگه تخمک گذاریت انجام میشه خوب اگه باردار بودم که فولیکول نداشتم اصلا

واسه شما تو رحم دیده من تو سونوی شکمی هیچی ندید و گفت فولیکولم داری یعنی چند روز دیگه تخمک گذاریت ان ...

نه شکمی انحام نداده سونو واژینال انجام داد نه نگفت داخل رحم گفت هنوز بالا نرفته  چه میدونم ☹

نه شکمی انحام نداده سونو واژینال انجام داد نه نگفت داخل رحم گفت هنوز بالا نرفته  چه میدونم ☹

انشاءالله چیزی نباشه ولی اگر آزمایش بتا تو ۴۸ ساعت دوبرابر نشد حتما به پزشک مراجعه کن