2777
2789

ولی همه تاپیک های ما درمورد شوهره

طرزحرف زدنشون خوابیدنشون و…ولی مردا اهمیت نمیدن چی گفتیم یامثلا نمیگن وای زنم امروز خوابیده خیلی قشنگه و…😂😂😂

من باختم بدم باختم

خیلی بی احساسن لامصبا😂😂

افلاطون سابق 😌                                                      قشنگا فا ل گرفتن خیلی انرژی میبره شاید شما بگین چند تا کارت میکشی ولی اینطور نیست لطفا درخواست فا ل رایگان نکنید مگر اینکه خودم بخوام به کسی جواب بدم ۰۹۹۰۳۹۳۷۸۵۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ تازه شاید باورت نشه یجا خونده بودم میگفت مردا دربرابر مشکلات میخابن بعد اگه دیدین شوهرتون پشت کرده خابیده ناراحت نشین مدلشونه🤣🤣🤣

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
اره والا . دقیقا دیروز داشتم با نامزدم حرف میزدم گفتم تو صبح فلان چیز و گفتی ذهن من درگیر شد ناراحت ...

وای این خوب بودد🤣🤣🤣

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
اره والا . دقیقا دیروز داشتم با نامزدم حرف میزدم گفتم تو صبح فلان چیز و گفتی ذهن من درگیر شد ناراحت ...

اره بخدا حتی حرفایی هم که میزنن یادشون نیس

کلا خیلییی راحتن بااینکه زیبایی خانوما بیشتره ولی اونا خوش به حال ترن

من باختم بدم باختم

چون مردا به جزییات چیزها توجه نمیکنند. ولی ما زنها همش خودمونو درگیر جزئیات میکنیم. 

شوهرم اینو گفت نکنه منطورش اونه. و...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
واقعاخیلی ذهنم درگیرشده ما صبح تاشب فکر اوناییم

تو فکر کن یه حرفی زده بعدش تو ناراحتی طرف اصن نمیفهمه تو ناراحت شدی راحت میره میخوابه تو هم شب تا صب جوش اون حرفو میزنی 😂😂😂😂

افلاطون سابق 😌                                                      قشنگا فا ل گرفتن خیلی انرژی میبره شاید شما بگین چند تا کارت میکشی ولی اینطور نیست لطفا درخواست فا ل رایگان نکنید مگر اینکه خودم بخوام به کسی جواب بدم ۰۹۹۰۳۹۳۷۸۵۴

بچها من میترسم نکنه منم مردم اخه اصلا تو این فازا نیستم حوصله ندارم اصنننن برام خیلی مسخرس

چون مردا به جزییات چیزها توجه نمیکنند. ولی ما زنها همش خودمونو درگیر جزئیات میکنیم.  شوهرم این ...

خوب دلیلش چیه یه کمم اونا به جزییات فک کنن

یامثلا نگامون میکنن ذوق کنن

کلا یه جوری آن🥲😂😂

من باختم بدم باختم