2777
2789
عنوان

توروخدا بگین جواب ازمایش مثبت یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بتات شصته بارداری خونریزیت در چه حده؟؟؟لخته های خون داری  اگ میتونی بتاتو تکرار کن

اره لخته هست. امکان داره سقط شده باشه؟ الان حساب کردم من شنبه رفتم ازمایش، پنج شنبه پریود شدم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
ازمایش رو وقتی از موعد پریودت گذشته بود انجام دادی یا قبل موعد ؟؟

موعد پریودم ۱۲ روز گذشت، بعد از دوازده روز رفتم ازمایش دادم ، دقیقا ۶ روز بعدش پریود شدم😑 الان جواب ازمایشم اومده مثبته، یعنی سقط شده؟ یا جواب اشتباه بوده

برو دکتر تا کارای لازم رو انجام بده و مطمئن شی ک حامله‌ای یا سقط شده 

😔دکترمم باید از یه هفته قبل نوبت بگیرم

موعد پریودم ۱۲ روز گذشت، بعد از دوازده روز رفتم ازمایش دادم ، دقیقا ۶ روز بعدش پریود شدم😑 الان جواب ...

علائمش رو ک داری ولی ان شاالله ک اتفاقی نیفتاده 

همون موقع ک ۱۲ روز از موعدت گذشته بود باید میرفتی دکتر 

مگه جواب ازمایش رو درجا نمیدن ؟؟؟

😔دکترمم باید از یه هفته قبل نوبت بگیرم

دکتر منم از ۱۰ ۱۵ روز قبل باید نوبت بگیرم از بس شلوغه 

الان نوبت بگیر یا اورژانسی برو پیش ی دکتر دیگ ک اخر وقت هم نوبت میده تا کارای لازمو برات انجام بده تا ی هفته دیگ خودش زمان کمی نیس

علائمش رو ک داری ولی ان شاالله ک اتفاقی نیفتاده  همون موقع ک ۱۲ روز از موعدت گذشته بود باید می ...

نه واسه من دیر دادن جوابشو. دیر ک شد دو روز بعدش رفتم دکتر ولی خب نمیتونم برم بیرون از خونه، شوهرم کارش ی جوریه ک نمیتونه هروقت گفتم ببره، دیگه تا بخاسم برم ازمایش بدم دیر شد، تنبلی تخمدانم دارم گفتم حتما بخاطر همونه ک دیر شده🥺

دکتر منم از ۱۰ ۱۵ روز قبل باید نوبت بگیرم از بس شلوغه  الان نوبت بگیر یا اورژانسی برو پیش ی دک ...

اره راست میگین باید زودی برم؟

درد شدیدتر ازپریودی داشتی؟؟ موقع خونریزی

البته الان دوماهه همچین دردی میگیرم شبی که فرداش میخوام پریود بشم

نه واسه من دیر دادن جوابشو. دیر ک شد دو روز بعدش رفتم دکتر ولی خب نمیتونم برم بیرون از خونه، شوهرم ک ...

ان شالله ک خیره و مشکلی نیس 

الانم تنبلی تخمدان داری ؟؟ اگر تنبلی داری ک فولیکول برای باروری نداری و باردار نمیشی اخه منم تنبلی داشتم و الانم قرصای کمک باروری میخورم و هنوزم درمانم ادامه داره