یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازمایش رو وقتی از موعد پریودت گذشته بود انجام دادی یا قبل موعد ؟؟
موعد پریودم ۱۲ روز گذشت، بعد از دوازده روز رفتم ازمایش دادم ، دقیقا ۶ روز بعدش پریود شدم😑 الان جواب ازمایشم اومده مثبته، یعنی سقط شده؟ یا جواب اشتباه بوده
میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم
علائمش رو ک داری ولی ان شاالله ک اتفاقی نیفتاده همون موقع ک ۱۲ روز از موعدت گذشته بود باید می ...
نه واسه من دیر دادن جوابشو. دیر ک شد دو روز بعدش رفتم دکتر ولی خب نمیتونم برم بیرون از خونه، شوهرم کارش ی جوریه ک نمیتونه هروقت گفتم ببره، دیگه تا بخاسم برم ازمایش بدم دیر شد، تنبلی تخمدانم دارم گفتم حتما بخاطر همونه ک دیر شده🥺
میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم
نه واسه من دیر دادن جوابشو. دیر ک شد دو روز بعدش رفتم دکتر ولی خب نمیتونم برم بیرون از خونه، شوهرم ک ...
ان شالله ک خیره و مشکلی نیس
الانم تنبلی تخمدان داری ؟؟ اگر تنبلی داری ک فولیکول برای باروری نداری و باردار نمیشی اخه منم تنبلی داشتم و الانم قرصای کمک باروری میخورم و هنوزم درمانم ادامه داره